Free cookie consent management tool by TermsFeed

Vedd át az idő feletti irányítást!

TIME CONTROL – hihetetlen fesszesség!

Megállítjuk az időt.

A Time Control Kollekció termékeivel visszanyerheted természetes, fiatalos megjelenésed és hatékonyan veheted fel a harcot az öregedés látható jelei ellen.

Vedd át az idő feletti irányítást!

TIME CONTROL – hihetetlen feszesség!

Megállítjuk az időt.

A Time Control Kollekció termékeivel visszanyerheted természetes, fiatalos megjelenésed és hatékonyan veheted fel a harcot az öregedés látható jelei ellen.

minus_417_time_control

Új fejezet az anti-aging arcápolásban

Legendás kollekció az öregedés látható jelei ellen a Time Control anti-aging arcápolás segítségével!

A Holt-tengeri ásványi anyagok és tápanyagok erejét kihasználva, a Time Control kollekciónk feszesítő és regeneráló krémeket, szérumokat és szemkörnyék ápolókat egyaránt tartalmaz, melyek egyenesen a finom vonalakra és ráncokra irányulnak és az idő hatásának csökkentése érdekében dolgoznak.

Parabénmentes, ásványi olaj mentes vegán kozmetikumok.

Luxus öregedésgátló bőrápolás

Az öregedésgátló hidratáló krémek használatával, akár a bőr állapotának javítása, fenntartása vagy megelőzése a cél, hozzájárulhatsz a bőr helyreállításához és állapotának újbóli kiegyensúlyozásához, miközben megkapja azokat a különleges, célzott hatóanyagokat, melyek egyszerre megemelik, telítik és feszesítik a bőrt. A megújult és ragyogóbb arcszín érdekében használd mindennap ezeket a hősöket a Minus 417 kollekciójából, melyek által akár évekkel fiatalabb önmagad láthatod a tükörben.

minus_417_time_control
minus_417_time_control

A Time Control feladata 

Tökéletes megoldás az olyan szépségproblémák, mint az arc látható vonalainak, a ráncok és rugalmasságát vesztett, vízhiányos bőr kezelésében.

  • Drámai módon csökkenti és hidratálja a ráncokat, az arc látható vonalait, a fásult és száraz bőrt, így az arcod ragyogóbb, fiatalabb, feszesebb és szebb lesz, mint valaha. Intenzíven revitalizálja a bőrt.
  • Visszafordítjuk az idő kerekét. Jelentősen csökkenti az öregedés látható jeleit olyan különleges kozmetikumok révén, amelyek kivételes érzéseket és hatásokat keltenek.

Úgy tartják, hogy egy igazi hölgy, sosem fedi fel korát. A Minus 417 bőrápolási programjával hagyd meg másoknak, hogy kitalálhassák életkorod.

Megállítjuk az idő kerekét

Pontos és célzott tudomány, mely a bőr mélyén segít a ráncok megjelenésének leküzdésében. Erőteljes innovációs technológia segítségével anti-aging kollekciónk hatékony és érezhető megoldást kínál az arcvonalak és ráncok elleni küzdelemben. A kollekció egyedi és célzott kezeléssel ébreszti fel a bőrt, így védve meg az idő hatásaival szemben. A kollekció termékei ezen három elv alapján működnek:

  • Táplál: feltölt és hidratál
  • Erősít: javítja az arc rugalmasságát
  • Korrigál: segít a ráncok csökkenésében
minus_417_time_control
minus_417_time_control_szérum

Szérum – az idő elleni hathatós fegyver!

Tapasztald meg az időtlen szépség új szintjét az öregedésgátló szérum, a Minus 417 Multi-aktív arcszérum segítségével, mely az eddigi legintenzívebb ránc elleni szérumunk. Már 15 nap elteltével a bőr láthatóan simább, gyönyörűbb és fiatalabb lesz!