Free cookie consent management tool by TermsFeed
dermedic-oilage-anti-aging-dermokozmetikumok

OILAGE ANTI-AGING DERMOKOZMETIKUMOK

Öregedésgátló kozmetikumok – miért és mikor?

A 21. század hóbortja a divatos anti-aging, vagy valóban szüksége van rá a bőrünknek?

A bőr szükségleteit részben az életkor is meghatározza, mivel az idő múlásával bőrünk szerkezete is változik. Így már 25-30 éves kortól például a kollagén-és elasztinszálak mennyiségének csökkenése és gyengülése figyelhető meg. 

A változókorhoz közeledve a bőr sok esetben már speciális arckrémeket igényel, melyek nem csak hidratálnak, hanem ugyanakkor helyreállítják és megerősítik a bőr lipidvédelmét és hatékonyan a bőrsejtekben tartják a nedvességet, valamint védelmet nyújtanak a káros környezeti tényezőkkel szemben is.

Az anti-aging, öregedésgátló dermokozmetikumok a hidratáló arckrémektől összetettebb ápolást és védelmet biztosítanak.  Természetesen intenzíven hidratálnak és regenerálnak, ugyanakkor a speciális hatóanyagoknak köszönhetően támogatják a kollagéntermelést, javítják az elasztinrostok minőségét és megemelik a megereszkedett bőrt.

Mi történik a bőrünkkel az öregedési folyamat során?

A bőr öregedésének folyamata már a változókor előtt elindul, így érdemes előrelátónak lenni. De mi is történik pontosan és miért van szükség az anti-aging kozmetikumok jótékony hatására? 

Az ösztrogén gyors csökkenése a kollagén- és elasztinszálak csökkenését eredményezi, valamint lelassítja a bőr helyreállító folyamatait. A hialuronsav termelése is visszaesik, a véredényfalak pedig gyengülnek, a lipidvédelem pedig csökken.  Ennek eredményeként a bőr vékonyabbá, vízhiányossá és ezáltal érzékenyebbé válhat. Elveszíti rugalmasságát, tömörségét miközben a ráncok mélyülnek és hangsúlyosabbá válnak.

A bőr szerepéről és felépítéséről bővebben ITT olvashatsz. De nézzük mit kell még tudnod!

dermedic-oilage-anti-aging-dermokozmetikumok
dermedic-oilage-anti-aging-dermokozmetikumok

Mit tehetsz a bőr öregedése ellen?

A bőr öregedésének folyamatát megállítani nem tudod, de megfelelő ápolással késleltetni lehet.

„Annak érdekében, hogy késleltessük a bőr öregedésének tüneteit, már 35-40-es éves korunkban el kell kezdeni a helyes, átfogó és szisztematikus ápolási rutin kialakítását, melynek segítségével késleltetni és enyhíteni tudjuk az öregedés látható tüneteit. Ebben az életszakaszban a bőr olyan krémeket igényel az arcápolás során, mely nem csak hidratál, hanem ugyanakkor helyreállítja a bőr lipidvédelmét és a bőrsejtekben tartja a nedvességet, továbbá javítja a bőr sűrűségét, tömörségét és tónusát.” /Małgorzata Berner-Rutkowska, MD, dermatológus/

OILAGE Anti-aging különleges „krém az olajban” formulák – a TriOleum komplex erejével!

Az OILAGE dermokozmetikumokban található TriOleum a Biogened Kutató és Fejlesztő Intézet által kifejlesztett innovatív komplex, mely szója-izoflavonokat, szójaolajat, avokádóolajat és esti kankalinolajat tartalmaz.

dermedic-oilage-arctisztito

Lássuk mit érdemes tudni a főbb hatóanyagokról!

A TriOleum komplex szója izoflavonok, szójaolaj, avokádóolaj és esti kankalinolaj (ligetszépe) speciális kombinációjából áll.

A szója izoflavonok védelmet nyújtanak a bőr vízvesztése ellen, valamint növeli a bőr tömörségét, javítja feszességét és rugalmasságát.

A szójaolaj fitoszterolokat és linolsavat tartalmaz, mely intenzíven regenerálja a bőr barrierjét.

Az avokádóolaj revitlaizálja és puhítja a bőrt és védelmet nyújt az oxidatíc stressz ellen, antioxidáns. Késlelteti a bőr öregedési folyamatait.

Az esti kankalinolaj (ligetszépe) intenzíven regenerálja és nyugtatja a bőrt. Ezen felül viszketésgátló hatással is rendelkezik.

Mutatjuk, milyen hatással rendelkeznek az Oilage Anti-aging dermokozmetikumok!

 • Serkenti és támogatja a bőr a kollagén és elasztin termelését, ezáltal késlelteti a bőr öregedését. 
 • Az Anti-Pollution formula védelmet nyújt a bőrnek a környezeti szennyeződésekkel szemben és serkenti a bőr védelmi funkcióját – helyreállítja a lipidgátat és elősegíti a ceramidok termelését.
 • Láthatóan javítja a bőr állapotát – visszaállítja a fiatalos megjelenésű bőr olyan jellemző tulajdonságait, mint rugalmasság, kohézió, tömörség, hidratáció és simaság.
 • Növeli a bőr hidratáltságát, javítja feszességét és rugalmasságát.
 • Késlelteti a finom vonalak, ráncok megjelenését. 
 • A nappali kérmben található CoolPoint formula hűsíti a bőrt hőhullámok esetén. 

  Az OILAGE kozmetikumok hatékonysága klinikai tesztekkel bizonyított.

  dermedic-oilage-antioxidans-szerum
  dermedic-oilage-arctisztito

  Innovatív, krém az olajban anti-aging kozmetikumok

  Az Oilage dermokozmetikumok használata változókor előtt, alatt és utána javasolt száraz bőrtípus esetén. Az innovatív, különleges, olaj bázisú OILAGE formula hatékonyan késlelteti a bőr öregedését. Az OILAGE arcápolók táplálják és regenerálják a bőrt és megvédik a szennyezett levegő káros hatásaitól.

  Az OILAGE kozmetikumok láthatóan javítják a bőr állapotát és helyreállítják a fiatalos megjelenésű bőrre jellemző olyan tulajdonságokat, mint sűrűség, tömörség, rugalmasság, kohézió, hidratáltság és simaság. Ennek köszönhetően a ráncok és a bőr egyenetlenségei halványulnak és kiegyenlítődnek.

  Fontos tudnod! A Dermedic nem végez állatkísérleteket.

  OILAGE ANTI-AGING DERMOKOZMETIKUMOK

  A Dermedic dermokozmetikumokat keresd a patikákban, kérd gyógyszerészed segítségét! Amennyiben az online vásárlás híve vagy, online partnereinkért görgess lentebb!

  Válaszd a bőrtípusodnak megfelelő termékvonalat! Mutatjuk a Dermedic problémamegoldó kozmetikumait!

  A termékvonalak egymással kombinálhatóak, a termékek rétegezhetőek, így több probléma együttes kezelése is lehetséges!