Free cookie consent management tool by TermsFeed
dermedic-hydrain3-hialuro--hidratalo-dermokozmetikumok

DERMEDIC HYDRAIN3 HIALURO HIDRATÁLÓ DERMOKOZMETIKUMOK

Azonnali megkönnyebbülés az érzékeny, száraz vagy vízhiányos, feszülő bőrnek

A víz nélkülözhetetlen testünk működéséhez, hiánya kiszáradást okoz és gátolja testünk működését. Ez viszont zavarhatja létfontosságú életfolyamatainkat. A bőrben jelentkező minimális vízhiány is nagy mértékű zavart okozhat a sejtek megújulási folyamataiban, ezáltal a bőr védelmi funkciójában is.

Ennek köszönhetően a hidratálás minden bőrtípus alapvető igénye életkortól, bőrproblémától függetlenül, hiszen csakis a hidratált bőr tud egészségesen működni

Az egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb hatóanyag a hialuronsav, ha hidratálásról van szó. A hialuronsav a szervezetünkben természetesen is megtalálható hidratáló. Különlegessége – és ezért verhetetlen ha vízmegtartásról van szó – , hogy a saját súlyának akár az ezerszerését is képes a vízben megkötni.

Ismerd meg a Dermedic dermokozmetikai márka Hydrain hidratálóit!

Dermedic Hydrain3 Hialuro hidratálók a hialuronsav 4 típusával

A Dermedic Hydrain3 dermokozmetikumok különlegessége, hogy a hialuronsav 4 típusát is tartalmazzák a megújult formulák*. Ennek köszönhetően a bőr különböző rétegeiben, hosszan fejtik ki hatásukat.

Az Aqualare komplex ezen felül trehalózt is tartalmaz, ami egy természetes cukor és segít felhalmozni a vizet bőrben. Ennek köszönhetően támogatja a bőr vízmegtartó képességét és erősíti a bőr védelmi mechanizmusát.

Különleges, hipotónikus termálvízzel dúsított hidratálók, melyek fokozzák a Dermedic hidratálók jótékony hatását a bőrre.

Dermedic-Hydrain-hidratalo-szerum
Dermedic-Hydrain-Hidratalo-ejszakai-krem

Ezért különleges a Dermedic termálvíz!

A Dermedic dermokozmetikumok különlegessége a közép-európai artézi forrásból származó termálvíz. Különösen előnyös ásványi anyagok keveréke jellemzi, mely fokozza a Dermedic dermokozmetikumok terápiás, jótékony hatását a bőrre. A víz kinyerése magas hőmérsékleten történik, mely lehetővé teszi a Föld értékes anyagainak felhasználását, miközben megőrzi tökéletes mikrobiológiai tisztaságát.  

A Dermedic dermokozmetikumok hipotónikus hipertermálvizet tartalmaznak. A Dermedic termálvíz hipotónikus jellege azt jelenti, hogy ERŐSEN HIDRATÁLJA A BŐRT. Támogatja a bőr megfelelő működését és az ásványok koncentrációja nem irritálja még a legérzékenyebb bőrt sem. Semleges a bőrnek 6,96 pH értékének köszönhetően. Nyugtató hatással bír és megakadályozza az irritációt, valamint támogatja a bőr regeneráló folyamatait. Antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik pl. megakadályozza a szabadgyökök által előidézhető elváltozásokat.

Szívesen olvasnál vásárlói visszajelzést előtte-utána képekkel?

Szilvia hosszú évek óta húzódó problémája volt az extrém módon száraz, hámló bőr a testén, melyhez feszülő, viszkető érzés is párosult.

“Ilyen eredményt SOHA SEMMIVEL nem értem még el. Az előtte és utána képeimen egyértelműen látható a javulás, honnan indultam és hova jutottam”

Kattints és olvasd el Szilvia levelét, valamint megnézheted azokat a képeket, melyeket a bőre állapotáról küldött.

Dermedic-vasarloi-visszajelzes-Szilvia

HYDRAIN3 HIALURO DERMOKOZMETIKUMOK

A * jelöléssel ellátott termékek tartalmazzák az új, a hialuronsav 4 típusát is tartalmazó Aqualare komplexet.

Dermedic-Hydrain-Ultra-hidratalo-kremgel

Ultra-hidratáló krémgél*

Dermedic-hydrain3-intanziven-hidratalo-ejszakai-krem

Intenzíven hidratáló éjszakai krém*

dermedic-hydrain-ultra-hidratalo-testvaj3

Ultra-hidratáló testvaj*

Hidratáló szérum*

Hámlasztó enzim*

dermedic-hydrain-melyhidratalo-krem-spf15

Mélyhidratáló krém SPF 15*

Krémes arctisztító gél*

Micellás víz száraz, vízhiányos bőrre

Hydrain Hidratáló tonik

Hidratáló tonik

Szemkörnyékápoló gélkrém*

dermedic-hydrain3-hidratalo-szepsegcsomag

Hidratáló arcápoló szett nappali krémmel*

dermedic-hydrain3-hidratalo-szepsegcsomag-ejszakai

Hidratáló arcápoló szett éjszakai krémmel*