Free cookie consent management tool by TermsFeed

RÓLUNK

SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG KÉZ A KÉZBEN

Legnagyobb kincsünk az egészségünk. Az egészség olyan érték, melynek fontosságát leginkább akkor ismerjük fel, amikor veszélyben van, vagy netán elveszítjük. Olyan akár a levegő: természetes, hogy van, természetes, hogy lélegzünk. A statisztikák sajnos azt mutatják, hogy a betegségben töltött éveink száma növekszik. A világ azonban felgyorsult és kevés idő jut az egészségünk megőrzésére, pedig ez az egyik legfontosabb feladatunk, szerepe egyre nagyobb mértékben növekszik.

A Full Cosmetix Kft. teljes csapata hisz abban, hogy a szépség és az egészség együtt jár, kéz a kézben.

KIK VAGYUNK?

Csapatunk nagy része évtizedekig képviselt meghatározó márkákat Magyarországon. Korábbi munkahelyünkön – ahol a csapat egy része több mint 10 évet dolgozott együtt – jól összeszokott csapattá váltunk. Ismerjük egymás erősségeit és gyengeségeit, tiszteljük és elismerjük egymást.
Kihívásokkal teli éveket követően úgy döntöttünk, hogy saját utunkat járjuk és olyan márkák mögé állva alkalmazzuk megszerzett tapasztalatainkat, melyekben 100%-osan hiszünk és elkötelezett képviselői tudunk lenni. Számunkra fontos, hogy a hivatásunk a szenvedélyünk legyen és szeressük azt, amivel foglalkozunk nap mint nap, mivel ez nagy mértékben hozzájárul az egészségünk megőrzéséhez – ezt most kifejezetten meg is tapasztaltuk.
Az elmúlt több mint egy évtizedet a professzionális hajkozmetikai termékek piacán töltöttük, így a kozmetikumok életünk meghatározó részéve váltak, ez vitathatatlan. Így az irány egyértelmű volt számunkra. Ennek szellemében indultunk el és vettük fel számos gyártóval a kapcsolatot. Izgalmas időszak vette kezdetét.

HISSZÜK, HA ÉREZZÜK!

Fontos volt számunkra, hogy olyan kozmetikumokat kínáljunk, melyek valóban azt tudják, amit ígérnek. Ennek köszönhetően első lépésként hosszú hónapokon át csak teszteltünk szakemberek, orvosok és fogyasztók bevonásával. Kínálatunkba csak és kizárólag olyan kozmetikai márkák kerülnek, melynek valódi hatékonyságát Mi is és szakemberek is megtapasztalták, mert a hitelesség fontos számunkra és hisszük, hogy hosszú távon így lesznek elégedettek a vásárlóink. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, de a minőség továbbra is a legfontosabb szempont.

Hisszük, hogy az egészséges bőr nagy mértékben hozzájárul testi és lelki egyensúlyunk megteremtéséhez.

DERMEDIC DERMOKOZMETIKUMOK

Dermedic-dermokozmetikumok

A Dermedic márka már első látásra nagyon ígéretesnek tűnt, de fontos volt számunkra, hogy a termékek valóban azt tudják, amit ígérnek.
Az érzékeny bőr problémája egyre szélesebb réteget érint, akárcsak a különböző étel intolerancia vagy allergia. A negatív környezeti hatások egyre inkább igénybe veszik testünk legnagyobb szervét, a bőrt, melyet egyre gyakrabban állítunk kihívások elé, így egyre érzékenyebbé válik.
A Dermedic teljes portfóliója kifejezetten az érzékeny bőr ápolására lett kifejlesztve, így lelkesen vágtunk bele a termékek tesztelésébe.
Hosszú hónapokon át, több mint 100 különböző bőrproblémákkal küzdő ismerősünk körében állítottuk kihívás elé a Dermedic termékeket, majd izgatottan vártuk a visszajelzéseket. Nem kellett sokáig várnunk az eredményekre. Leginkább azzal hívtak fel bennünket, hogy mikortól vásárolhatják meg a termékeket.

-417 PRÉMIUM KOZMETIKUMOK

minus-417-vegán-kozmetikum

A -417 kozmetikai márka egy fantasztikus bőrápolási utazásra invitál, ahol érzéki textúrákat fedezhetsz fel, ellenállhatatlan érzéki illatokkal kényeztetheted érzékszerveidet, hihetetlen eredményeket tapasztalhatsz meg és csodálatos holt-tengeri élményekkel gazdagodhatsz. Valamennyi -417 kozmetikum parabénmentes és ásványi olaj mentes. A termékek több mint 80%-a vegán kozmetikum.

AZ EGÉSZSÉGES EMBER SZÉP

Szépség alatt Mi azt a belső egyensúlyt és harmóniát értjük, mely hatással van a mindennapi életünkre és komfortérzetünkre, amitől energikusak és magabiztosak leszünk. Ehhez nélkülözhetetlen egészségünk megőrzése.

TESTÜNK LEGNAGYOBB SZERVE A BŐR

A bőr a külső hatásokkal szembeni védelmet biztosítja, így fontos, hogy megfelelően óvjuk, védjük, ápoljuk. Véd bennünket és megőrzi egészségünket. Mentális szempontból is fontos szerepe van, hiszen meghatározza, hogyan érezzük magunkat és mások hogyan tekintenek ránk.

Többé nem kell kompromisszumot kötnöd az érzékeny bőr és további bőrproblémák között!

FÓKUSZBAN A PARTNERI EGYÜTTMŰKÖDÉS

A kiváló termék teljesítmény és elégedett vásárlók mellett szemléletmódunk alapja a partnereinkkel történő szoros együttműködés, így minden kulcs fontosságú döntés esetén figyelembe vesszük partnereink véleményét és visszajelzését, ennek megfelelően alakítjuk működésünket. Célunk egy olyan partneri együttműködés kialakítása, melyet közösen, a közös célok mentén alakítunk ki a hatékonyság jegyében. Szívesen veszünk minden észrevételt, melyből folyamatosan építkezünk és haladunk előre.

SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG KÉZ A KÉZBEN

Takács Tamás
Full Cosmetix Kft.