Free cookie consent management tool by TermsFeed

Szépség, amit érzékelhetsz.

-417
Vegán kozmetikum

A -417 vegán kozmetikum segítségével egy fantasztikus bőrápolási utazásra invitálunk, ahol életre keltjük érzékeidet egy olyan természetes bőrápolási élményen keresztül, melyet eddig még nem éltél át.

Szépség, amit érzékelhetsz.

-417
Vegán kozmetikum

A -417 vegán kozmetikum segítségével egy fantasztikus bőrápolási utazásra invitálunk, ahol életre keltjük érzékeidet egy olyan természetes bőrápolási élményen keresztül, melyet eddig még nem éltél át.

-417 vegán kozmetikum

minus 417 vegán kozmetikumok bemutatása - fullcosmetix.hu

A -417 vegán kozmetikum segítségével egy fantasztikus bőrápolási utazásra invitálunk, ahol életre keltjük érzékeidet egy olyan természetes bőrápolási élményen keresztül, melyet eddig még nem éltél át. Érzéki textúrákat fedezhetsz fel, ellenállhatatlan érzéki illatokkal kényeztetheted érzékszerveidet, azonnali és látható eredményeket tapasztalhatsz meg és csodálatos holt-tengeri élményekkel gazdagodhatsz.

Hagyatkozz magadra és érzékszerveidre, valamint Földünk értékes erőforrásaira. Szépség, amit érzékelhetsz.

Vegánok vagyunk!

Mit jelent pontosan, ha egy kozmetikum „Vegán”? A vegán kozmetikumok nem tartalmaznak semmilyen állati terméket, állati mellékterméket vagy állati származékokat. Tiszteljük és szeretjük az állatokat, így nem tesztelünk állatokon.

Kozmetikumaink parabénmentesek és ásványi olaj mentesek, minimalizálva ezáltal az allergiás bőr reakciók kockázatát, így termékeink érzékeny bőrön is biztonságosan alkalmazhatóak. Klinikailag tesztelt és igazolt természetes aktív hatóanyagokat alkalmazunk a -417 vegán kozmetikumok formuláiban.

minus 417 vegán kozmetikumok bemutatása - fullcosmetix.hu
minus 417 vegán kozmetikumok bemutatása - fullcosmetix.hu

A Holt-tenger értékes hatóanyagaival 

A Holt-tenger a legnagyobb természetes spa fürdő, mely a Föld legmélyebb szárazföldi pontján, 417 méterrel a tengerszint alatt helyezkedik el.  Egy egzotikus és energikus hely, mely több millió ember számára biztosít csodákat évről évre.

Képzeld el azt, hogy egyenesen az anyatermészetből, a Föld legmélyebb szárazföldi pontjáról, a Holt-tengerből biztosíthatod a bőröd számára szükséges ásványi anyagokat a -417 vegán kozmetikumok által.

A Holt-tenger a természet egyik legegyedibb gyógyító SPA erőforrása, mely több mint tízszer nagyobb só-és ásványi anyag tartalommal rendelkezik, mint bármely más tenger vagy óceán a világban. Az egyedi, gazdag ásványi anyagok és az iszap természetes egészséget és szépségelőnyöket biztosít világszerte az embereknek.

Holt-tengeri iszap

A -417 vegán kozmetikum a holt-tengeri iszapot számos „nem leöblítendő” termékében is alkalmazza, mint például tisztítók vagy maszkok. A holt-tengeri iszap egyedi és speciális tulajdonságainak köszönhetően a bőr intenzív táplálása mellett tisztít, feszesít és tonizál. Hámlasztó hatásának köszönhetően eltávolítja az elhalt hámsejteket és méregtelenít. Elősegíti a bőr megújulását és serkenti a vérkeringést. Tudományosan bizonyított, hogy javítja a száraz vagy gyulladásban levő bőr állapotát.

minus 417 vegán kozmetikumok bemutatása - fullcosmetix.hu

A Holt-tenger egyedi előnyei

minus 417 vegán kozmetikumok bemutatása - fullcosmetix.hu

Psoriasis, pikkelysömör kezelése

A Holt-tenger a psoirasis, pikkelysömör enyhítésében meghatározó szerepet tölt be a víz ásványi tartalmának, valamint a pollenek és egyéb allergének nagyon alacsony légköri tartalmának köszönhetően. A holt-tengeri napfény terápiás UVA sugarakban gazdag és napégést okozó UVB sugarakban szegény, így biztonságos és alacsony kockázatú. A holt-tengeri só cinkben és brómban gazdag, melyek gyulladásgátló hatóanyagokkal bírnak, így csökkenti a bőr gyulladásos állapotát és viszkető érzését, nyugtatja a bőrt. A psoriasisban szenvedőknek nagyon száraz a bőre, a magnézium, kálium, nátrium és kálcium fokozza a bőr hidratációját, mely enyhíti a bőr viszketését és a bőrpírt.

Problémás, aknés bőr kezelése

A holt-tengeri termékek közismertek az akné sikeres kezelésében a magas só koncentrációnak köszönhetően, valamint a tengeri iszap antibakteriális hatással bír, mely megvédi a bőrt a baktériumoktól és megakadályozza annak fejlődését. A holt-tengeri vízben megtalálható ásványi anyagok elősegítik a pattanások száradását és felszívja a bőr túlzott faggyútartalmát és a szennyeződéseket. A holt-tengeri kozmetikai termékek nem szárítják a bőrt  vagy nem okoznak egyéb mellékhatást, így biztonságosan alkalmazhatóak aknés bőr esetén.

minus 417 vegán kozmetikumok bemutatása - fullcosmetix.hu
minus_417_vegan_ kozmetikumok9

Atópiás dermatitisz és szeborrhea kezelése

Az atópiás dermatitisz, atópiás ekcéma az emberek 20%-át érinti életük egy szakaszában. A bőr gyulladásos reakciója, mely viszkető, duzzadt és repedezett vagy hámló bőrt eredményez, sok esetben bőrpír kíséretében.  A szeborrhea, vagy teljes nevén szeborrheás dermatitisz egy krónikus, visszatérő és általában enyhe bőrbetegség.   A bőr gyulladásos rendellenessége, melynek okai még nem ismertek. Bizonyos esetekben a szeborrheás dermatitisz magától eltűnik. Gyakrabban egy egész életen át tartó probléma, mely időszakosan eltűnik, majd belobban újra. Ez akár évekig is eltarthat, de megfelelő bőrápolással jól kontrollálható.

minus 417 vegán kozmetikumok bemutatása - fullcosmetix.hu

Értékes ásványi anyag és vitamin komplex

Az ásványi anyagok alapvető és nélkülözhetetlen nyersanyagok a mindennapi életünkben és létfontosságúak gazdasági, társadalmi és technológiai fejlődés szempontjából.

Az értékes iszapot, a kristályásványokat és az esszenciális aromás olajokat szelektíven választjuk ki. A természet legendás összetevőivel kombináljuk annak érdekében, hogy testedet és lelkedet egyaránt nem mindennapi érzésekkel és élményekkel kényeztessük.

A Minus 417 termékek alapja az értékes ásványi komplex, melye nélkülözhetetlen holt-tengeri ásványok, természetes aktív összetevők magas koncentrációja, energizáló vitaminok és egyedi növényi kivonatok úttörő kombinációjából tevődik össze.

Kálium (K): Javítja az oxidációt. Improves oxidation. Közismert arról, hogy javítja az aknéra hajlamos bőr állapotát.

Nátrium (Na): Javítja a bőr anyagcseréjét és rugalmasságát. Ideális a nagyon száraz bőr ápolására.

Magnézium (Mg): Elősegíti az energia termelést a sejtek között.

Cink (Zn): Hozzájárul a sejtek megújulásához. Szabályozza a faggyú termelődést és javítja az aknés bőr állapotát.

Lítium (L): Javítja a gyulladásos bőr állapotát (pl. psoirasis).

Bróm (Br): Nyugtató tulajdonságokkal bír.

Mangán (Mn): Javítja a bőrréteget és a sejtek anyagcseréjét. Antioxidáns tulajdonságokkal és anti-allergén hatásokkal bír.

-417 vegán kozmetikum – Így született!

A Minus 417 vegán kozmetikum a márka alapítójának művészet iránti szenvedélyének köszönhetően született meg a Holt-tenger legkifinomultabb elemeinek felhasználásával. Moty Fridman, a márka megálmodója és alapítója a szépség és a művészet elkötelezett híve.

“Szobrászként egész életemben arcokat tanulmányoztam. Ennek során fedeztem fel a szépség érzet és a boldogság közötti igen erős kapcsolatot és összefüggést.

Amikor az ember szépnek érzi magát, a világ egy örömteli, fantasztikus hely.

A Minus 417 vegán kozmetikum olyan ókori összetevőket tartalmaz, melyek a szépség és boldogság hosszan tartó együttes érzetét biztosítják.

A Küldetésem és Szenvedélyem, hogy a legjobbat nyújtsam Neked.”

Moty Fridman minden egyes termékre és megoldásra úgy tekint, mint egy érzelmekkel teli mesterműre.

minus_417_vegan_ kozmetikumok10

Holt-tengeri SPA élmény a -417 kollekcióival!