Free cookie consent management tool by TermsFeed

Fedezd fel a fiatalságot rejtő titkot, rendkívüli eredményekkel!

RADIANT SEE – nem mindennapi eredmények!

Nincs okod, hogy felfedd életkorod és mostantól már nem is kell.

Figyeld, ahogy szemed körül folyamatosan csökkennek majd a ráncok, a finom vonalak és az öregedő bőr rettegett jelei. Fiatalos, ragyogóbb és magabiztos megjelenés!

Fedezd fel a fiatalságot rejtő titkot, rendkívüli eredményekkel!

RADIANT SEE – nem mindennapi eredmények!

Nincs okod, hogy megmutasd a korod és mostantól már nem is kell.

Figyeld, ahogy szemed körül folyamatosan csökkennek majd a ráncok, a finom vonalak és az öregedő bőr rettegett jelei. Fiatalos, ragyogóbb és magabiztos megjelenés!

minus_417_radiant_see_kollekció

Radiant See anti-aging arcápolás a Holt-tenger kincseivel

Ne hagyd, hogy bőröd felfedje életkorod!

Élvezd a Minus 417 Radiant See Kollekció kivételesen hatékony krémjeit, maszkjait és ráncfeltöltőit, melyek a napi bőrápolási rutinod részeként simább bőrt, friss, üde és fiatalos megjelenést kölcsönöznek. A fiatalító ráncfeltöltő varázslatos hatását azonnal láthatod a bőrödön. Élvezd a Holt-tengeri iszap maszk nem mindennapi érzését!

Parabénmentes, ásványi olaj mentes vegán kozmetikumok.

A sugárzó, ragyogó bőr az egészséges bőr

A Minus 417 a Holt-tenger értékes ásványi anyagaival és vitaminjaival feltöltött teljes bőrápolási vonalat hozott létre a ragyogó arcbőr érdekében.  Ha az időjárás, a környezet vagy a hormonális változások következtében bőröd elvesztette hidratáltságát és ragyogását, vízhiányossá vált, a Minus 417 anti-aging arcápolás segít abban, hogy visszanyerd ragyogó, sima bőröd, melyet élvezettel érintesz meg. Napi bőrápolási rutinodhoz hozzáadva simább bőrt, friss és fiatalos megjelenést kölcsönöznek.

Ne elégedj meg a sápadt, fakó arcbőrrel. A Minus 417 ragyogást biztosító formulái újjáélesztik bőröd természetes ragyogását, élettel teli bőrtónust kölcsönöznek puha, selymes érzetet és friss illatot biztosítva.  A Radiant See egy modern koncepció, mely öregedésgátló és bőr élénkítő összetevőinek köszönhetően ragyogóbb, egészségesebb és fiatalosabb megjelenésű bőr lesz az eredmény.

minus_417_kozmetikum
minus_417_vegán kozmetikum8

Ráncmentes, fiatalos megjelenés 

Egy évtizeddel ezelőtt az öregedésgátló kozmetikumok elsősorban a ráncok csökkentésére fókuszáltak. Napjainkban, a ránctalanítás mellett nagy hangsúlyt kap a bőrtónus élénkítése és kiegyenlítése a még fiatalosabb megjelenés érdekében. Az érintés és az illat legalább ugyanannyira fontos, mint a simaság. A Minus 417 Radiant See kollekciója az öregedésgátló és színkiegyenlítő hatóanyagokat kombinálja a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Az öregedés látható jeleinek csökkentése

A Radiant See kollekció ideális a sápadt, rugalmasságát vesztett, vízhiányos bőr ápolására. Egy teljeskörű, átfogó kollekció, mely értékes tápanyagokkal és energiával látja el a bőrt. Szinte olyan, mint egy napi multivitamin infúzió a bőröd számára.

Egyedülálló, rendkívüli textúrák.

minus 417 vegán kozmetikumok bemutatása - fullcosmetix.hu
minus 417 vegán kozmetikumok bemutatása - fullcosmetix.hu

Vitalizáld bőröd!

Végül, de nem utolsósorban, amint ez a termékek külsején is látszódik, a kollekció az aranyból meríti ihletét, azaz a fényűzés esszenciájából. A ritka, értékes Holt-tengeri összetevők revitalizálják a bőrt és tökéletes megjelenést biztosítanak azáltal, hogy kifinomult textúrát, tónust és ragyogást kölcsönöznek. Azonnal és végtelenül újjáéled a bőr fiatalos ragyogása.