Free cookie consent management tool by TermsFeed

Ősi megoldás a selymesen puha és ragyogó hajért, amire mindig is vágytál

SENSUAL ESSENCE – intenzív ragyogással!

Fedezd fel a Kleopátra által is használt ókori titkot!

A Sensual Essence Kollekció segítségével nyerd vissza hajad egészséges és ragyogó megjelenését oly módon, amire csak a hamisítatlan Holt-tengeri ásványok képesek.

Ősi megoldás a selymesen puha és ragyogó hajért, amire mindig is vágytál

SENSUAL ESSENCE – intenzív ragyogással!

Fedezd fel a Kleopátra által használt ókori titkot!

A Sensual Essence Kollekció segítségével nyerd vissza hajad egészséges és ragyogó megjelenését oly módon, amire csak a hamisítatlan Holt-tengeri ásványok képesek.

-417 Sensual Essence hajápolás a Holt-tenger kincseivel

minus_417_sensual_essence_kollekció

Sensual Essence ásványi hajápolás

Ajándékozd meg hajad valódi ásványi hatóanyagokkal!

Értékes Holt-tengeri iszappal és ásványi anyagokkal készült samponjaink, maszkunk, és kondicionálónk hidratálja, feltölti, javítja a haj és a fejbőr megjelenését és érzetét.

A haj tiszta, selymesen puha és fényes lesz. Ujjaid pedig akadálymentesen siklanak végig fénylő tincseid között!

Parabénmentes, ásványi olaj mentes vegán kozmetikumok.

Ápold hajszálaidat az erősítő, a károsodásoktól védő, hidratáló, dúsító, göndörséget szabályozó és hullámosító hatású termékek választékával. A Minus 417 hajápolási szakértői kemény munkával segítenek, hogy samponjainkat, kondicionálónkat és maszkunkat akár mindennapi használatra, célzottabb terápiákra is alkalmazhasd.

Luxus hajápolási élmény

Töltsd fel fejbőrödet és hidratáld hajad a legújabb luxus hajápoló technológia jóvoltából. Az alapvető célok – száraz, zsíros, elvékonyodó, lapos haj, a színvédelem vagy a szöszösödő haj – kezelésére szolgál. A Minus 417 Sensual Essence samponjaival egészséges megjelenést kapsz a hajszálak gyökerétől egészen a hajvégekig.

Add vissza hidratáltságát a fáradt, igénybevett hajadnak a luxus hajápolók segítségével. Minden hajtípusra alkalmazható, a göndör fürtöktől az egyenes tincsekig. Hidratáld a hajad a gyökerektől a hajvégekig.

Innovatív, aktív összetevőkkel dúsított formulákkal a Minus 417 kultusztermékei helyreállítják a haj állapotát. A haj megfiatalodik és visszakapja tökéletes formáját és megjelenését. 

minus_417_sensual_essence_hajápolás
minus_417_sensual_essence_hajápolás

Hajápoló kezelések

A mindennapi igénybevétel és a kíméletlen hajformázás a haj állapotát nagy mértékben befolyásolhatja, ezért fordulj a luxus hajkezelésekhez, fokozva így hajápolási szokásaid minőségét és hatékonyságát. Hajad visszakapja egészséges, fényes megjelenését. Fedezd fel a Minus 417 hajápolási szakértőinek kínálatát, a speciális termékektől kezdve a kényeztető kezelésekig, hogy az igénybevett haj és fejbőr megkaphassa a megfelelő ápolást, a láthatóan egészségesebb és rugalmasabb megjelenéséért.

Értékes Holt-tengeri ásványi anyagokkal

A Sensual Essence hajápoló kozmetikumok formulája a természetes Holt-tengeri iszap és ásványi anyagok hatékonyságán alapszik.

A Holt-tenger a természet egyik legegyedibb gyógyító SPA erőforrása, mely több mint tízszer nagyobb só-és ásványi anyag tartalommal rendelkezik, mint bármely más tenger vagy óceán a világban.

Az egyedi, gazdag ásványi anyagok és az iszap természetes egészséget és szépségelőnyöket biztosít világszerte az embereknek, ezt alkalmazzuk kozmetikumainkban a maximális hatékonyság érdekében.

minus_417_kozmetikum