fbpx

-417 Infinite Motion Ásványi aqua hidratáló vegán arckrém normál és száraz bőrre

17.889 Ft

Értékes holt-tengeri ásványi komplexszel és hidratáló összetevőkkel gazdagított vegán arckrém, mely természetes hatóanyagokkal tölti fel a bőrt. Helyreállítja és fenntartja a bőr természetes nedvességmegtartó képességét, regenerálja a bőrszövetet, kellemes lágy teltség érzetét keltve, amely megidézi újra a fiatalságod. Hidratáló arckrém.

Kiszerelés: 50ml

Az értékes holt-tengeri ásványi komplexszel feltöltött vegán arckrém természetes hatóanyagokkal látja el a bőrt. Helyreállítja és fenntartja a bőr nedvességmegtartó képességét, regenerálja az bőrszövetet, kellemes lágy teltség érzetét keltve, mely megidézi újra a fiatalságod.

  • Vizes hatású textúrája azonnal behatol a bőrbe, tökéletesen hidratálja, szatén hatást adva bőrödnek.
  • Fokozza bőröd ragyogását egy csábító szatén csillogással, ettől válik igazán csábítóvá.
  • Segít megőrizni a bőr nedvességét a nap folyamán, és lehetővé teszi az éjszakai teljes rehidratálást.

ÉREZD > A könnyű, tiszta (szinte illatmentes) aromát, ami igazán frissítő és amely felveszi a versenyt a mindennapokban használt parfümökkel szemben.

LÁSD > A hidratáló hatást, ahogy a bőröd telt és feszes lesz.

TAPINTSD > A szatén érzést, amikor simogatod a bőröd és érzékeled a változásokat.

Használat: Naponta vékony réteget vigyél fel a megtisztított arcra és nyakra, gyengéden masszírozd be, amíg teljesen beszívódik.

Aktív összetevők:

A Vitamin: a bőr megújulásában jelentős szerepet játszik. Az igénybevett bőr egészséges, új, fiatalos megjelenésűvé válik.

E vitamin: fantasztikus antioxidáns, mely semlegesíti a szabadgyököket, mielőtt azok kárt okoznának a bőrben és ezáltal a bőr öregedését felgyorsítanák.

Esti kankalin olaj: a világ egyik legerősebb és legjobb omega 3 esszenciális zsírsav forrása, bőrhidratáló és tápláló tulajdonságaik legendásak.

Avokádó olaj: nagyon jól beszívódik a bőrbe, mintha csak a bőr része volna. Javítja a bőr tápláltságát, puhít.

Vadgesztenyemag kivonat: fantasztikus antioxidáns, mely bizonyítottan lassítja a bőr idő előtti öregedését és segít megőrizni annak egészséges megjelenését.

Jojoba olaj: fantasztikus ránctalanító, öregedésgátló hatóanyag, mely nyugtatja a bőrt és segít megőrizni hidratáltságát.

Shea vaj: természetes vitaminok és zsírsavak magas koncentrációját tartalmazza. Hihetetlen mértékben táplálja és hidratálja a bőrt.