Free cookie consent management tool by TermsFeed

Edina részletesen megosztotta velünk ekcémájával kapcsolatos történetét. Az ekcéma kínzó tünetei igencsak megkeserítették a mindennapjait és folyamatosan kereste a megoldást. Ez valószínűleg ismerős számodra is!

Ezúton is köszönjük Edinának, hogy részletesen megosztotta velünk történetét, valamint azt, hogy hozzájárult ahhoz, hogy ezt nyilvánosan megosszuk, bízva abban, hogy másokat is arra biztassunk, nem szabad feladni. Edina tapasztalatait teljes terjedelmében osztjuk meg hozzájárulásával.

ekcema-elotte

Edina keze ekcémásan

Ekcéma – Edina története

Kedves Dermedic!

Szeretném megosztani a tapasztalataimat!

35 éves vagyok, 4 és fél éve ekcémával küzdök (a 2. terhességem után kezdődött). Szinte egyik napról a másikra jött elő, a jobb tenyeremen és az ujjaim között. Rettenetesen sok ideig kínzott, soha nem volt jobb, 3-4 bőrgyógyásznál jártam, akik írtak fel mindig valamilyen készítményt, de azt mondták, hogy nyugodjak bele: ez soha nem fog elmúlni. Nem is tudom mi volt a rosszabb: amikor éjszakákon át nem aludtam, mert annyira viszketett a kezem, és gyakorlatilag véresre vakartam, hiába tudtam, hogy ezzel felsértem a hámréteget, és utána még rosszabb lesz, mint eddig, vagy pedig az, hogy állandó jelleggel olyan száraz volt a bőröm, hogy fél tonnányi krémet kellett rákenni, h viselhető legyen…a kis hólyagocskákról már nem is beszélek, illetve arról, hogy ezek a vakarás következtében kifakadtak és levedzett. Szintén emlékezni sem szeretnék arra, amikor kirepedt 1-1 helyen a bőr, és még fogni is alig bírtam, annyira fájt, ahogy azt sem szeretném soha többet átélni, mikor darabokba szedegettem a bőrt a tenyeremről..Még a szteroidos krémektől sem javult.

„Napokat böngésztem, keresgéltem” – ugye ismerős?

Interneten órákat, összességében pedig napokat böngésztem, keresgéltem…amit csak találtam, megrendeltem,megvettem,kipróbáltam…volt, ami ideig-óráig CSÖKKENTETTE a kínokat (bár inkább csak a szárazságot, a rettegett viszketés nem múlt el). Aztán kis időre, 4év után, feladtam…

Idén májusban aztán ismét keresgélni kezdtem az interneten…akkor találkoztam először a DERMEDIC márkával, így, mivel számomra újdonság volt, rögtön elolvastam mindent a termékekről, különösen a Linum Emolient termékek (a termékvonal neve Cicatopyra változott – szerk.) érdekeltek. Nem sokat gondolkodtam…rendeltem!

Lenmagolaj
ekcema-dermedic-linum-emolient-hasznalatat-kovetoen

Edina keze a Dermedic Linum Emolient használatát követően

Edina fél éves tapasztalatai – “Valós tapasztaláson alapszik a véleményem!”

Azóta fél év telt el, így releváns tapasztalatról tudok beszámolni.

A tusfürdőt, testápolót és kézkrémet vettem meg. Bevallom őszintén, hogy nem vártam csodát. Pedig az történt 🙂 Gyakorlatilag néhány használat után látható javulást tapasztaltam. Ettől függetlenül nem mertem mégsem abban reménykedni, hogy “na ez most bevált”, mert féltem, hogy mi lesz, ha egy napig nem kenem majd be a kezem? megint kiszárad és viszketni fog? lesz egyáltalán olyan, hogy nem lesz baj, ha nem kenem be a kezem? (aki nem élte át, fogalma sincs mennyire rossz érzés ez az egész), vagy mi lesz ha újból “visszajön”?

Most, 6 hónap elteltével elmondhatom, hogy már nem is emlékszem arra, hogy mikor viszketett utoljára az ekcémás kezem, vagy hogy mikor is volt utoljára száraz azon a területen a bőr…és igen, most az sem jelent abszolút semmi problémát, ha esetleg napokig (!) nem kenem be a kezemet krémmel, mert nem száraz és nem viszket! Olyan a kezem, mint ekcéma előtt!

Nem tudok elég hálás lenni, tényleg, igazán!

dermedic-linum-emolient-kezkrem

“Azt hiszem én lettem a legnagyobb Dermedic-fan”

A környezetembe akinek csak lehetett, már ajánlottam a termékeket. Anyukámnak azóta is CSAK innen rendelek arckrémet, amivel Ő is nagyon elégedett.

Azt hiszem én lettem a legnagyobb Dermedic-fan 🙂 és legszívesebben, ha lehetne, én reklámoznám a termékeket, mert valós tapasztaláson alapszik a véleményem 🙂

Csatolok egy előtte-utána fotót, semmi photoshop, és retusálás nincs..az előtte kép viszont nem tükrözi azt a sok-sok évnyi kínlódást, valós fájdalmat, amiket a fránya ekcéma okozott. Lehet, hogy volt ennél az állapotnál csúnyább is a kezem, de ez a fotó áll rendelkezésemre.

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, kérem, amennyiben nem, továbbítsák az illetékesnek, amennyiben lehetséges!

Örülök, hogy rátaláltam a termékekre, biztosan állandó vásárló leszek, mint eddig!

Köszönjük szépen Edinának, hogy megosztotta velünk történetét! Ajánlását Facebook oldalunkon is megtaláljátok.

A Linum Emolient termékvonal neve Cicatopyra változik. Csak a név változik, a beltartalom nem!

Ismerd meg Te is a Dermedic Linum Emolient Cicatopy dermokozmetikumokat, melyek a nagyon száraz, ekcémás, atópiás, allergiára hajlamos bőr számára nyújtanak megnyugvást.

Megoldások az ekcéma tüneteire:

További Dermedic megoldások:

dermedic-redness

Rozácea, bőrpír

Angio / Redness

Dermedic-Regenist

Anti-aging

Regenist

Dermedic-Oilage

Anti-aging

Oilage

Dermedic-Sunbrella

Fényvédelem

Sunbrella

Dermedic-Linum-Emolient

Ekcéma, atópia

Linum Emolient / Cicatopy

Bőrápolás

Dermedic

A közkedvelt dermokozmetikum Magyarországon!

A bőr szerepe és felépítése

A bőr szerepe és felépítése

Testünk legnagyobb szerve a bőr. De mi a szerepe pontosan?