Free cookie consent management tool by TermsFeed
Dermedic-Neovisage-hipoallergen

NEOVISAGE

Hipoallergén dekorkozmetikumok

Az érzékeny bőr és szem nehezen tolerálja a különböző kozmetikai készítményeket. A Dermedic olyan speciális dekorkozmetikumokat fejleszt, mellyel még az érzékeny bőrűek számára is lehetővé válik egy kíméletes alap sminkelés.

Nem kell kompromisszumot kötnöd!

Mi nők szeretjük szépnek és vonzónak érezni magunkat és legalább szemünket kihangsúlyozni egy szempillaspirál használatával. A környezeti szennyeződések, a számítógép előtt töltött órák száma, a légkondicionáló bizony a szemünket is kihívások elé állítja. Így sokunknál jelentkező egyre gyakoribb probléma a szem érzékenysége. Ha azonban érzékenyek a szemeink, vagy kontaktlencsét viselünk, a szemünk bizony nehezen tolerálja a normál kozmetikai készítményeket.

A Dermedic Neovisage egy olyan dermokozmetikai vonal, mely érzékeny szemek esetén is lehetővé teszi a hölgyek szempilláinak kiemelését.

A formulát dermatológusok és szemészek tolerancia tekintetében tesztelték a legérzékenyebb és allergiára hajlamos betegek körében.

NEOVISAGE – Hipoallergén szempillaspirál

A hipoallergén szempilla hosszabbító spirál táplálja, erősíti és védi a szempillákat a külső tényezők negatív hatásai ellen. Fekete, krémes állagú szempillaspirál, mely a szempillákat hosszabbá, dúsabbá teszi, mélységet ad a szemnek és intenzív fekete árnyalatot biztosít a pilláknak.

NEOVISAGE – Hipoallergén tápláló és hidratáló alapozó krém

Tápláló és hidratáló alapozó krém SPF 50+ fényvédelemmel, kifejezetten hiperérzékeny és hiperaktív bőrre fejlesztve. Esztétikai kezeléseket követően és dermatológiai kezelések alatt is alkalmazható. Optikailag csökkenti a bőrhibák láthatóságát és egységesíti a bőr megjelenését.
A PROTECT + CORRECT formula aktívan védi és táplálja a bőrt, miközben korrigálja a bőrhibákat. Az UV szűrők és a Physavie® a fénysugarzás valamennyi típusa ellen (UVA, UVB, VL, IR) széles spektrumú védelmet nyújt, megvédve így a bőrt a káros fénysugarak által okozta bőr öregedéstől.
A hialuronsav, a trehalóz és a C+E vitaminok intenzíven hidratálják és táplálják a bőrt, serkentik a regenerációt és védik az öregedéstől.

NEOVISAGE TERMÉKEK

Hipoallergén szempilla hosszabbító spirál

Hipoallergén szempilla hosszabbító spirál

Neovisage alapozó Ivory

Hipoallergén tápláló és hidratáló alapozó krém SPF 50+ Ivory

Neovisage alapozó Sand

Hipoallergén tápláló és hidratáló alapozó krém SPF 50+ Sand

Keresed a bőrödnek megfelelő bőrápoló kozmetikumokat? Bemutatjuk a Dermedic dermokozmetikumokat!