Free cookie consent management tool by TermsFeed

Kozmetikumok a férfiak speciális igényeinek megfelelően

For Men – bőrápolók férfiaknak!

Energikus ásványi hatással

Ha titkon is, de a férfiak is igazán ápolt megjelenésre vágynak. For Men kollekciónk a kifejezetten a férfiak igényeinek megfelelő alapvető kozmetikumokat kínál.

A legjobb Holt-tengeri bőrápolás férfiak bőrére fejlesztve.

Kozmetikumok a férfiak speciális igényeinek megfelelően

FOR MEN – bőrápolók férfiaknak!

Energikus ásványi hatással

Ha titkon is, de a férfiak is igazán ápolt megjelenésre vágynak. For Men kollekciónk a kifejezetten a férfiak igényeinek megfelelő alapvető kozmetikumokat kínál.

A legjobb Holt-tengeri bőrápolás férfiak bőrére fejlesztve.

Minus 417 For Men kollekció férfiaknak

minus_417_for_men

A férfiak bőréről is gondoskodunk

A Minus 417 For Men egy elkötelezett kollekció a férfi bőr egyedi igényeihez igazítva. Minden, amire egy férfinak szüksége van: különleges hidratáló krém, tusfürdő és sampon, borotválkozó krém és borotválkozás utáni lotion.

A kollekció Holt-tengeri ásványok és természetes hatóanyagok tökéletes kombinációján alapszik annak érdekében, hogy a legjobb hidratáló és öregedésgátló tulajdonságokat nyújtsa, miközben megadja azokat a szenzációs érzéseket, amelyben könnyen felismerjük önmagunkat.

Parabénmentes, ásványi olaj mentes vegán kozmetikumok.

Élvezd minden nap a friss, tiszta és hidratált bőrt

A bőrápolás nemcsak nőknek szól. Napjainkban már egyre több férfi nagyobb figyelmet szentel a hidratáló krémekre, mint a nyakkendőjükre, az órájukra, a napszemüvegükre, a pénztárcájukra vagy az autójukra. Az ápolt, jó megjelenésű bőr a férfiasság legújabb kiegészítője és megtestesítője.

minus_417_for_men
minus_417_for_men

A férfiak bőre más

Talán nem meglepő, de a férfiak bőre különbözik a nők bőrétől. A férfiak bőre vastagabb, így olyan bőrápolási termékekre van szüksége, melyek képesek kezelni és hatékonyan ápolni a vastagabb bőrt.

Könnyebben izzad és zsírosabb a férfiak bőre, így mindenképpen olyan kozmetikum szükséges, mely nem ragad, nem csillog és természetesen gyorsan felszívódik.

A borotválkozás irritálhatja a bőrt, így a hatékony hidratálás mellett nyugtató formulára van szükség.

Így talán nem meglepő számunkra, hogy a női termékek nem alkalmasak a férfiak bőrének kezelésére, mely általában durvább, vastagabb és zsírosabb, mint a szebbik nemé. 

Értékes Holt-tengeri ásványi anyagokkal

A férfiak bőre gyorsabban öregszik, noha korban később. A Minus 417 For Men kozmetikumaihoz a Holt-tengerből merítjük a legjobb hatóanyagokat és hozzuk azt a férfiak bőrének megfelelő ápolására. A Holt-tengeri ásványi anyagok regeneráló tulajdonságaival erősített kozmetikumaink segítenek abban, hogy a férfiak bőre is hosszabb ideig simább és erősebb maradhasson.

A Minus 417 kozmetikumai Holt-tengeri ásványi anyagok egyedülálló összetevőiből készülnek és teljeskörű bőrápolást kínálnak az arc, a test és a haj számára. A Minus 417 férfiak számára készült Holt-tengeri bőrápolókat egyedülálló és innovatív formulával fejlesztettük, mely koncentrálja a Holt-tengerben található aktív ásványi anyagokat (például magnéziumot, nátriumot és káliumot), valamint vitaminokat, illóolajokat és növényi kivonatokat adtunk hozzá.

Biztos lehetsz benne, hogy a For Men kozmetikumoktól a bőr nem lesz zsíros, nem fog ragadni, nem lesz fényes és kiváló illatával is meg leszel elégedve.

minus_417_kozmetikum