Free cookie consent management tool by TermsFeed

Termékkategóriák

Akciós termékeink

NEOVISAGE

Hipoallergén dekorkozmetikumok

Az érzékeny bőr és szem nehezen tolerálja a különböző kozmetikai készítményeket. A Dermedic olyan speciális dekorkozmetikumokat fejleszt, mellyel még az érzékeny bőrűek számára is lehetővé válik egy kíméletes alap sminkelés.

NEOVISAGE – Hipoallergén szempillaspirál

A hipoallergén szempilla hosszabbító spirál táplálja, erősíti és védi a szempillákat a külső tényezők negatív hatásai ellen. Fekete, krémes állagú szempillaspirál, mely a szempillákat hosszabbá, dúsabbá teszi, mélységet ad a szemnek és intenzív fekete árnyalatot biztosít a pilláknak.

NEOVISAGE – Hipoallergén tápláló és hidratáló alapozó krém

Tápláló és hidratáló alapozó krém SPF 50+ fényvédelemmel, kifejezetten hiperérzékeny és hiperaktív bőrre fejlesztve. Esztétikai kezeléseket követően és dermatológiai kezelések alatt is alkalmazható. Optikailag csökkenti a bőrhibák láthatóságát és egységesíti a bőr megjelenését.
A PROTECT + CORRECT formula aktívan védi és táplálja a bőrt, miközben korrigálja a bőrhibákat. Az UV szűrők és a Physavie® a fénysugarzás valamennyi típusa ellen (UVA, UVB, VL, IR) széles spektrumú védelmet nyújt, megvédve így a bőrt a káros fénysugarak által okozta bőr öregedéstől.
A hialuronsav, a trehalóz és a C+E vitaminok intenzíven hidratálják és táplálják a bőrt, serkentik a regenerációt és védik az öregedéstől.