fbpx

-417 Infinite Motion Ásványi aqua hidratáló krém zsíros bőrre

17.889 Ft

Értékes holt-tengeri ásványi komplexszel és hidratáló összetevőkkel gazdagítva. Vegán arckrém, mely természetes hatóanyagokkal tölti fel a bőrt. Helyreállítja és fenntartja a bőr nedvességmegtartó képességét, regenerálja a bőrszövetet, kellemes lágy teltség érzetét keltve, mely megidézi újra a fiatalságod. Hidratáló arckrém, mely hatékonyan mattítja a zsíros bőrre jellemző fénylő hatást.

Kiszerelés: 50 ml

Az értékes holt-tengeri ásványi komplexszel feltöltött vegán arckrém természetes hatóanyagokkal látja el a bőrt. Helyreállítja és fenntartja a bőr nedvességmegtartó képességét, regenerálja az bőrszövetet, kellemes lágy teltség érzetét keltve, mely megidézi újra a fiatalságod. Hidratáló krém zsíros bőrre.

  • Vizes hatású textúrája azonnal behatol a bőrbe, tökéletesen hidratálja, szatén hatást adva bőrödnek.
  • Fokozza bőrödnek ragyogását egy csábító szatén csillogással, mely ettől válik igazán csábítóvá.
  • Segít megőrizni a bőr nedvességét a nap folyamán, és lehetővé teszi az éjszakai teljes rehidratálást.

ÉREZD > A könnyű, tiszta (szinte illatmentes) aromát, amely igazán frissítő és amely felveszi a versenyt a mindennapokban használt parfümökkel szemben.

LÁSD > A hidratáló hatást, ahogy a bőröd telt és feszes lesz.

TAPINTSD > A szatén érzést, amikor simogatod a bőröd és érzékeled a változásokat.

Használat: Naponta vékony réteget vigyél fel a megtisztított arcra és a nyakra, gyengéden masszírozd be, amíg teljesen beszívódik.

Aktív összetevők:

Holt-tengeri víz: egyensúlyban tartja a bőr működését. Segíti a bőr megújulását. Közismert arról, hogy javítja a bőr anyagcseréjét. Nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik.

Értékes holt-tengeri ásványi komplex a Föld legmélyebb szárazföldi pontjáról, a tengerszint alatt 417 méter mélyről. Segít megőrizni a bőr optimális hidratációs szintjét azáltal, hogy megőrzi a bőr vízmegtartó képességét. Megőrzi a bőr optimális hidratációs szintjét és növeli a bőr vízmegtartó képességét. Természetes hidratáló hatással. Erősíti a bőr természetes védelmét és a bőr immunrendszerét. Optimális táplálást biztosít minden bőrtípusnak. Az új bőrsejtek megújulásával biztosítja a bőr regenerációját.

A Vitamin: a bőr megújulásában jelentős szerepet játszik. Az igénybevett bőr egészséges, új, fiatalos megjelenésűvé válik.

E vitamin: fantasztikus antioxidáns, mely semlegesíti a szabadgyököket, mielőtt azok kárt okoznának a bőrben és ezáltal a bőr öregedését felgyorsítanák.

Magasan tápláló összetevők: argán olaj, esti kankalin olaj, avokádó olaj, vadgesztenyemag kivonat. Puha, táplált bőr textúrát biztosítanak, miközben a bőr feszesebb megjelenésű lesz.

  • Szuper hidratáló összetevők: jojobamag olaj, shea vaj
  • A nap folyamán megőrzi bőröd hidratáltáságt.
  • Puhít, nyugtat, regenerálja a bőrt.