Free cookie consent management tool by TermsFeed

Teljesítmény orientált organikus hatóanyagokon alapuló kozmetikumok

A The Organic Pharmacy a kiváló minőségű összetevők, valamint az élvonalbeli tudomány és a csúcstechnológia egyesítéséből született. Ezzel egy új fejezetet nyitottunk a teljesítmény orientált organikus formulákban és kezelésekben. Toxinoktól mentes egészség és szépség iránti szenvedélynek indult, majd az organikus, a növények tiszta erejével felvértezett öregedésgátló technológiák egyik legnagyobb áttörésévé vált. A siker és a hatékonyság a kiválasztott alapanyagok minőségének, az alkalmazott mennyiségnek köszönhető, továbbá a szakértelem és a megfelelő hatóanyagok kombinálása biztosítja a 100%-os szinergikus aktivitást elképesztő eredményekkel.

A The Organic Pharmacy kozmetikumok egészségtudatos választást biztosítanak kompromisszumok nélküli eredményekkel, petrolkémiai anyagok, szilikonok vagy mesterséges illatanyagok nélkül. „Mentes kozmetikumok”: nem tartalmaznak parabént, szulfátot, szilikont,  ásványi olajat, PEG-et (polyethylene glycol) vagy kémiai fényvédőket.

Organikus hatóanyagon alapuló kozmetikumok, valamint maga a gyártó cég Ecocert által  jóváhagyott gyártóként van jegyezve.

Organikus hatóanyagok

A The Organic Pharmacy több mint 250 tiszta és magas koncentrációjú természetes hatóanyag felhasználásával gyógynövényekből kivonva készül. A legfinomabb és leghatékonyabb természetes hatóanyagokat gondosan válogatják. A prémium olajok, a vaj, a különböző kivonatok és a felületaktív anyagok mind botanikus eredetűek a magas hatékonyságú bőrápolók előállítása érdekében. A kiinduló magas minőségű, gondosan szelektált alapanyagok csúcstechnológiás és tudományos módszerekkel kerülnek feldolgozásra úgy, hogy közben a környezetre gyakorolt hatását minimalizálják. Számos termék vegán és nem végzünk állatkísérleteket.

Az alapanyagok ellenőrzött biogazdálkodásból származnak. Az organikus aktív hatóanyagok felhasználása garantálja a peszticidek és herbicidek, valamint a GMO teljes hiányát, a fenntartható és megújuló források használatát és a hatóanyagok pontos nyomon követhetőségét.

A gyártást kis tételekben végzik annak érdekében, hogy az alapanyagok maximális frissességét és hatékonyságát biztosítsák, ezen felül a gyártó alacsony környezeti hatású gyártási rendszereket alkalmaz. Ez a megközelítés óriási etikai értékkel bír mind a bőr és a test egészségére nézve, valamint tiszteletben tartja a környezetet.

A gyártó ECOCERT tanúsítvánnyal rendelkezik, mely a kozmetikai szektor ökológiai tanúsításának világszínvonalú vezetője. Az ECOCERT tanúsítványt szigorú ellenőrzések után szerezhető meg, mely ellenőrzés kiterjed a teljes gyártási folyamatra, kezdve az alapanyagoktól, a formulákon át egészen a marketing tevékenységig.

Csúcstechnológia

Az élvonalbeli tudomány és a kiváló minőségű alapanyagok tökéletes párosítása. Kivételes formulák, melyek a gyógynövényi homeopátia és a gyógyszertári szakértelmet ötvözik.

Klinikailag tesztelt kozmetikumok

A The Organic Pharmacy olyan organikus hatóanyagokon alapuló márka, mely kimagasló hatékonyságot is biztosít is egyben.

A The Organic Pharmacy kozmetikumok kimagasló hatékonysága független klinikai vizsgálatokkal és in vitro tesztekkel bizonyított. A klinikai hatékonysági vizsgálatok alátámasztják a csomagoláson található állításokat (hidratálás, ránctalanítás, anti-aging, antioxidáns).

Világszínvonalú laboratóriumok bizonyítják a kozmetikumok rövid-, közép- és hosszú távú hatásait.

Szeretettel Londonból

A kutatások, a formulák és maga a gyártás is a londoni laboratóriumban tudományosan, magas szakértelemmel és szeretettel zajlanak.

A The Organic Pharmacy tárasalapítója, Margo Marrone gyógyszerész célja az volt, hogy egy új megközelítést vezessen be az egészséggel és a szépségápolással kapcsolatosan a köztudatba. Így 2002-ben férjével együtt létrehozta a The Organic Pharmacy márkát és kozmetikumait. Az eredeti üzlet Londonban a King’s Roadon még mindig megtalálható, azóta pedig számos üzlet, kiskereskedő és spa szalon csatlakozott a filozófia és a márka képviseletéhez. Mára a The Organic Pharmacy márka több mint 40 országban képviselteti magát.

Bolygónk védelmében

A The Organic Pharmacy törekszik arra, hogy valamennyi csomagolása a fenntarthatóság jegyében készüljön, annak érdekében, hogy minimalizálja csodálatos bolygónkra való hatását. Valamennyi csomagolása eco-barát. Ez azt jelenti, hogy a márka szigorú szabványokat követ:

  • Környezetbarát gyártási folyamatok
  • Felelősen használják a természeti erőforrásokat
  • A biodiverzitás tiszteletben tartása
  • Nem használ petrolkémiai parabéneket, fenoxietanolt, illatanyagokat és szintetikus színezékeket
  • Nem használ genetikailag módosított organizmusokat (GMO)
  • Újrahasznosítható csomagolásokat alkalmaz
  • A The Organic Pharmacy “reef safe”, azaz vízi élővilágra nem veszélyes kozmetikumokat állít elő
  • A tisztességes kereskedelem szellemében működünk

A márka megszüntette a termékek fóliás csomagolását és laminálását. A gyógyszerészeti formulákkal karöltve folyamatosan törekednek a termékek minél fenntarthatóbb csomagolására.

Jó ügyek szolgálatában

A The Organic Pharmacy márka gyártója a támogatás elkötelezett híve. Minden évben szívükhöz közel álló ügyeket támogatnak. A 2020 és 2021 években a a The Prince’s Trust jótékonysági szervezet Women Supporting Women kezdeményezését támogatja. A jótékonysági mozgalom célja, hogy kiszolgáltatott nők ezreit támogassa egy szebb jövő megvalósításában. A The Organic Pharmacy kozmetikumok gyártója támogatja ezeket a nőket a The Prince’s Trust #changeagirlslife kampányon keresztül.

A márka alapítója, Margo Marrone, gyógyszerész

A The Organic Pharmacy társalapítója, Margo Marrone gyógyszerész és homeopata 2002-ben azzal a szenvedéllyel alapította a márkát, hogy egy új gondolkodásmódot alakítson ki a a természetes egészségről és szépségről. „25 évvel ezelőtt az organikus élelmiszerek korlátozottan álltak rendelkezésre és senki nem nagyon gondolt bele abba, hogy mit visz a testébe vagy a bőrére, és ezek milyen hatást gyakorolnak az egészségünkre és az immunrendszerünkre. Akkor és még inkább most hittem, hiszek abban, hogy az életmódunk közvetlenül összefügg az egészségünkkel. Elménk és testünk egészségének megőrzése egészséges, méreganyagoktól mentes összetevők felhasználásával nem csak abban segít, hogy mi magunk maradjunk fitten, hanem a világ is, amelyben élünk. A The Organic Pharmacy egy olyan lehetőséget és életmódot kínál, melynek segítségével elérhetővé válnak egészséges, csúcstechnológiás és teljesítmény orientált kozmetikumok és kezelések testünk, lelkünk gyógyítása érdekében.”

Érzékekre ható bőrápolás

A The Organic Pharmacy termékcsalád érzékszerveinkre is ható élményeket nyújt.

Az érzékszervekre ható kezelés kizárólag a természet által biztosított lehetőségekből származik. Szilikonok, paraffinok és ásványi olajok helyett a kozmetikumok természetes lipidek (olajak, viaszok) felhasználásával készülnek. Ezek az összetevők a zsírban oldódó hatóanyagok megfelelő oldódásához nélkülözhetetlenek.

Az illatokat gyakran az olajok előállításához használt vizekből nyerjük. Kellemesek és javítják a termékek kozmetikai tulajdonságait.

A textúrák rendkívüli érzékszervi jellemzőkkel rendelkeznek, megkülönböztetve ezáltal a hagyományos kozmetikumoktól. Rendkívül gyorsan beszívódnak és ezáltal lehetővé teszik a különböző termékek rétegzését a hatékonyság maximalizálása érdekében.

A termékpalettát úgy fejlesztettük, hogy személyre szabható kezelési protokollt tudjunk ajánlani, más szóval, a bőr egyedi igényei szerint összeállított speciális termék kombinációk segítségével személyre szabott kezelési program legyen elérhető

Így kezdődött

Két évtizeddel ezelőtt, a The Organic Pharmacy első londoni üzletében a King’s Roadon,  az első vásárlótól kezdve mindent az organikus és „tiszta” szellemiség jegyében működtet. A The Organic Pharmacy kozmetikumok mára már több mint 40  országban kaphatóak. “Büszkék vagyunk arra, hogy organikus innovációval szolgáltunk a világnak.”