Free cookie consent management tool by TermsFeed

Termékkategóriák

Akciós termékeink

OILAGE ANTI-AGING

Ránctalanító Öregedésgátló kozmetikumok

Mi történik a bőrünkkel?

A bőr öregedésének folyamata már a menopauza előtt elindul, így érdemes előrelátónak lenni. De mi is történik pontosan és miért van szükség az anti-aging kozmetikumok jótékony hatására?

Az ösztrogén gyors csökkenése a kollagén- és elasztinszálak csökkenését eredményezi, valamint lelassítja a bőr helyreállító folyamatait. Ennek eredményeként a bőr vékonyabbá és vízhiányossá válik, elveszíti rugalmasságát, miközben a ráncok mélyülnek és hangsúlyosabbá válnak.

Mutatjuk, milyen hatással rendelkezik a TriOleum komplex!

  • A bőr öregedésének késleltetése a kollagén és elasztin szintézis stimulálásával, a sejtközi kapcsolatok erősítése által.
  • A bőr táplálása és regenerálása lelassítja az öregedési folyamatokat – meggátolja a celluláris lipidek oxidációját és semlegesíti a szabadgyököket.
  • Anti-Pollution formula: hatékony védelmet nyújt a bőrnek a környezeti szennyeződésekkel szemben és serkenti a bőr védelmi funkcióját – helyreállítja a lipidgátat és elősegíti a ceramidok termelését.
  • Láthatóan javítja a bőr állapotát – visszaállítja a fiatalos megjelenésű bőr olyan jellemző tulajdonságait, mint rugalmasság, kohézió, tömörség, hidratáció és simaság.

Innovatív, olaj bázisú anti-aging kozmetikumok

Az innovatív, különleges, olaj bázisú OILAGE formula hatékonyan késlelteti a bőr öregedését. Az OILAGE arcápolók táplálják és regenerálják a bőrt és megvédik a szennyezett levegő káros hatásaitól.

Az OILAGE kozmetikumok láthatóan javítják a bőr állapotát és helyreállítják a fiatalos megjelenésű bőrre jellemző olyan tulajdonságokat, mint sűrűség, rugalmasság, kohézió, hidratáltság és simaság. Ennek köszönhetően a ráncok és a bőr egyenetlenségei halványulnak és kiegyenlítődnek.

Fontos tudnod! A Dermedic nem végez állatkísérleteket.