fbpx

Dermedic – a világszerte közkedvelt dermokozmetikum Magyarországon!

A lengyel kozmetikumok világszerte igen elismertek, hiszen rendkívül magas minőséget képviselnek, a legkorszerűbb technológiákkal és hatóanyagokkal dolgoznak.

Egy új, már több mint 40 országban nagy népszerűségnek örvendő dermokozmetikai márka érkezett Magyarországra. A Dermedic a lengyel Biogened gyógyszeripari vállalat kozmetikai márkája, mely kifejezetten az érzékeny bőr speciális problémáira nyújt megoldásokat.

A márka számos elismerő díjazásban részesült már külföldön. A teljesség igénye nélkül: InStyle Best Beauty Buy, Women’s Health Product 2016, Prix de Beauté Cosmopolitan 2017, Love Cosmetics Awards 2019.

A Dermedic nem végez állatkísérleteket. A kozmetikumokat nem teszteljük állatokon, helyette alternatív megoldásokat alkalmazunk.

Dermedic - Nem végzünk állatkísérleteket!

Mit érdemes tudni a Dermedic-ről?

A Dermedic egy dermokozmetikai márka, mely dermatológusok, kozmetológusok és biotechnológusok tapasztalata alapján lett kifejlesztve kifejezetten az érzékeny bőr speciális igényei alapján. A Dermedic szakemberei tudományos kutatásokat végeznek, ennek köszönhetően a Dermedic kozmetikumok olyan aktív összetevők egyedi kombinációja, melyek jótékony és biztonságos hatást gyakorolnak a bőrre. A formulák ásványi anyagokban gazdag, artézi forrásból származó termálvízre épülnek, melyek szintén jótékony hatással vannak a bőrre. A termékvonalakat az érzékeny bőr különböző igényei alapján fejlesztik, melyek segítséget nyújtanak a különböző bőrproblémák kezelésében és megelőzésében. Számos klinikai és fogyasztói teszt bizonyítja a Dermedic kozmetikumok hatékonyságát.

Dermedic

Fókuszban a minőség és a biztonság

A Dermedic artézi forrásból származó termálvíz és a biotechnológia legújabb felfedezéseinek megfelelő aktív összetevők egyedi kombinációit ötvözi. A termékek formulája csak és kizárólag a legbiztonságosabb és tesztelt összetevőkön alapszik, melyeknek bizonyított hatása van a bőrre és annak speciális zavaraira. A kutatásokat saját Kutató és Fejlesztő Intézet végzi és független laboratórium garantálja a termékek minőségét és biztonságát.

A kozmetikumok gyártása a Biogened-nél szigorú biztonsági és minőségellenőrzési szabályok alapján történik. A teljes gyártási folyamat a GMP (Good Manufacturing Practises) sztenderdeknek megfelelően történik, ezek az eljárások és módszerek biztosítják a lehető legmagasabb minőséget és biztonságot. Tekintettel arra, hogy a Biogened egy gyógyszeripari vállalat, könnyedén integrálta a GMP sztenderdeket a dermokozmetikumok gyártása során. A teljes gyártási folyamat minden lépése szigorúan ellenőrzött: nyersanyagellátás, raktározás, gyártás, csomagolás, címkézés.

Laboratórium

A bőrirritáció kockázatának minimalizálása

Az elmúlt években tapasztalható, hogy ugrásszerűen megnőtt a különböző allergiás és intolerancia betegségek száma. A laktóz érzékenység vagy glutén érzékenység egyre nagyobb méreteket ölt, de a különböző bőr irritációk megjelenése is egyre gyakoribb probléma. Az érzékeny bőr a test bármely területén megjelenhet, kétségkívül az arcon a legfeltűnőbb. Akkor alakul ki, amikor bőrünk természetes védőrétege veszélybe kerül és vizet veszít, ilyenkor az irritáló anyagok behatolása egyszerűbbé válik. A Dermedic az érzékeny bőr problémáira nyújt megoldásokat, illetve a különböző problémák kialakulásának az esélyét nagy mértékben csökkenti a gondosan válogatott összetevőknek köszönhetően. A Dermedic dermokozmetikumokat a legmagasabb tisztaságú víz felhasználásával állítják elő. A fordított ozmózissal végzett vízkezelésnek köszönhetően a vizet úgy szűrik meg, hogy minden szennyeződést és allergén, irritáló hatású anyagot eltávolítanak. A fordított ozmózissal kezelt víz használata döntő jelentőségű az érzékeny bőr ápolásában.

Dermedic dermokozmetikumok

Klinikailag tesztelt, hipoallergén termékek

A Dermedic egy független technológiai és mikrobiológiai laboratóriummal működik együtt, mely rendszeres kutatásokat végez az új és hatékony formulák felkutatása, valamint a már meglevő termékek tovább fejlesztése érdekében. A Biogened Kutató és Fejlesztő Intézet különböző klinikai és fogyasztói teszteket végez a kozmetikumok hatékonyságának igazolására. Kutatási és fejlesztési munkájában kihasználja speciális ismereteit és az új generációs laboratóriumi körülményeket. A termékek hipoallergének, vagyis összetevői úgy lettek kifejlesztve, hogy minimalizálják annak az esélyét, hogy az bármilyen allergiás reakciót is kiváltson a bőrünkön.

Dermedic Oilage

Ha hatékony, de igazán különleges bőrápolási élményre vágysz

A Dermedic élmény szintre emeli a napi arcápolást. Ha eddig a bőrápolás csak egy kötelező mindennapi rutin volt számodra, akkor most igazi élményben lesz részed. Ismered azt az érzést, amikor már alig várod, hogy végig haladj a bőrápolási rutinodon? A Dermedic dermokozmetikumokkal nem csak Te, de a bőröd is így fog érezni! Sok esetben már azonnal, vagy rövid időn belül érezni fogod, hogy ez valami egészen más. Komplex és széles termékkínálat, finom textúrák, diszkrét illatok (az illatmentes termékek kivételével) jellemzik.

Nyerő páros – magas hatékonyság és mérsékelt ár

A Dermedic tudja, hogy a különböző bőrproblémák a mindennapi életünket kedvezőtlenül befolyásolhatja és komfortérzetünket nagy mértékben csökkentheti, sokszor ez akár magatartásbeli változásokhoz is vezethet. Zárkózottabbak leszünk, veszítünk önbecsülésünkből a kialakuló bőrproblémák megjelenése miatt. A Dermedic a különböző bőrproblémák kezelésében és megelőzésében kíván segítséget nyújtani nemtől, életkortól és egyéb tényezőktől függetlenül. Így a Dermedic a magas hatékonyságú dermokozmetikumait kiváló ár-érték arányban, mérsékelt áron kínálja.

Milyen bőrproblémákra nyújt megoldást a Dermedic?

Rúzs és Más - Dermedic

A Dermedic-ről írták

Fodor-Kassai Mónika, a Rúzs és Más bloggerinájának találkozása a Dermedic dermokozmetikumokkal. Kattints a képre!

A Dermedic dermokozmetikumok patikai értékesítését is megkezdtük, az értékesítési pontokat folyamatosan bővítjük. Weboldalunk hamarosan patika keresővel bővül. 

Dermedic együttműködő partnereink, webáruházak:

Sipo Patikák
Derma-Art
Prevenció Patika
Douglas
Beauty World Net
Full Cosmetix

Dermedic – a világszerte közkedvelt dermokozmetikum Magyarországon!

Dermedic – a világszerte közkedvelt dermokozmetikum Magyarországon! A lengyel kozmetikumok világszerte igen elismertek, hiszen rendkívül magas minőséget képviselnek, a legkorszerűbb technológiákkal és hatóanyagokkal dolgoznak. Egy új, már több mint 40 országban nagy...

Koronavírus otthon – 11 tipp hogyan vészeld át a négy fal között

Egy kicsit meg kell állnunk ebben a felgyorsult világban, talán egy intő jel számunkra, hogy picit változtatnunk kell. Most sokan vagyunk otthon, a négy fal rabságában. Terjed a világban a koronavírus és nem válogat. Az utóbbi hetekben nyilvánvalóvá vált, hogy...

A bőrápoló kozmetikumok útvesztőjében

A bőrtípusunknak megfelelő bőrápoló kozmetikumok megtalálásához sokszor egy emberöltő is kevés, igazi kihívást jelent felkutatása. Az üzletek kínálata egyre szélesebb és a polcok előtt állva bizony nincs könnyű dolgod, hogy milyen szempontok alapján válassz. A pár...

A bőr szerepe és felépítése

A bőr szerepe testünk működésében talán egyszerűnek tűnik, de érdemes jobban megismerni. A bőröd által válsz azzá, aki vagy, külsőleg. Bőröd megjelenése meghatározza, hogyan érzed magad a mindennapokban, komfortérzetedet nagy mértékben befolyásolja. A bőr szerepe A...