Free cookie consent management tool by TermsFeed

Természetesség, harmónia, nyugalom

Farkasházi Réka színésznő, énekesnő, író és persze főállású anyuka, emellett a Dermedic dermokozmetikai márka nagykövete. Igazi Wonder Womanként menedzseli a saját és családja életét, és úgy tűnik, az Ifjúság Forrását is megtalálta. A Barátok közt egykori sztárja valódi természetes szépség. Csodás formában van, három gyönyörű gyerek édesanyja és idén ünnepli 44. születésnapját. Bár a képernyőn mostanában kevesebbet láthatjuk, Réka rengeteget dolgozik és jobban érzi magát a bőrében, mint valaha! Most pedig azt is elárulta, minek köszönheti a belőle sugárzó tökéletes külső-belső harmóniát.

Farkashazi-Reka-Dermedic-markanagykovet

A koronavírus sok előadóművészt küldött kényszerpihenőre. Te hogy viseled ezt az időszakot? Mivel foglalkozol mostanában?

– Sok változást hozott a mi életünkbe is ez a mostani helyzet, de úgy gondolom sikerült kreatívan áthidalnunk a zenekarral a nehézségeket. Az ünnepek előtt egy szívemnek nagyon kedves projektbe vágtuk a fejszénket, egy 24 részes Adventi Kalendáriumot forgattunk. December 1-től minden nap egy-egy videóval jelentkeztünk, amiben mesékkel, versekkel és dalokkal szerettük volna segíteni az ünnepre hangolódást. December 20-án pedig egy online nagykoncertet is tartottunk. Nagyon hiányzik a közönség, kifejezetten nehéz nélkülük megcsinálni a koncerteket. Hálásak vagyunk, hogy így is sokan voltak ránk kíváncsiak, valósággal elhalmoztak bennünket üzenetekkel, levelekkel. Áradt felénk a szeretet.

arkashazi-Reka-Dermedic-markanagykovet

Így telnek Réka hétköznapjai!

A gyerkőcök gondolom örülnek, hogy többet vagy otthon. Bár ezek szerint bőven van mivel elfoglalnod magad.

– Eddig is sok időt töltöttem a családommal, de most picit mások a hangsúlyok. A nap legnagyobb részében az itthoni teendőket látom el, aztán néha becsúszik egy forgatás a nappalinkban. Az biztos, hogy komoly szervezést igényel az életem. Mondjuk három gyerek mellett egyébként sincs ideje az embernek unatkozni.

„Békében vagyok a ráncaimmal!” – vallja Farkasházi Réka

Idén 44 éves leszel, de mintha megállt volna feletted az idő. Pontosan úgy nézel ki, mint ahogy anno a Barátok köztben Kertész Mónikájaként megismertünk. Az egész lényedből árad a természetesség, a harmónia és a nyugalom. Áruld el, hogy csinálod?

– Nagyon jól esik, amikor ilyen bókokat kapok, de szerintem ez nem teljesen igaz. Én azért látom, hogy változom, de békében vagyok a ráncaimmal. Persze odafigyelek magamra, nem dohányzom, nem iszom alkoholt, de nem szeretnék drasztikusan beavatkozni a természet folyamataiba. Szeretem a természetességet és törekszem a harmóniára magammal és a világgal. Minden helyzetben megpróbálom a szépet meglátni. Szerintem ez az, ami kifelé sugárzik. Egyszerűen szeretek élni…és szeretek szépen élni.

Farkashazi-Reka-Dermedic-markanagykovet
Farkashazi-Reka-Dermedic-markanagykovet

A természetesség híve vagyok, így odafigyelek bőröm ápolására

A sok színpadi smink különösen meg tudja viselni az ember bőrét. Te mivel védekezel ez ellen?

– Ez így van, ráadásul nekem elég érzékeny is a bőröm, ezért igyekszem kímélni, amikor és amennyire csak lehet. Amikor itthon vagyok alapvetően nem sminkelek, viszont a Dermedic szempillaspirálját itthon is szoktam használni, ez az egyik kedvenc termékem. Mivel kifejezetten érzékeny szemekre fejlesztették, így nagyon kíméletes. Bár sokszor lefekvés előtt csak annyi időm jut magamra a fürdőszobában, amíg a kislányom fürdik, az esti bőrápolásra azért különösen oda szoktam figyelni. A sminkem alapos eltávolítására és az arctisztításra különösen odafigyelek, ez az egyik legfontosabb lépés, aztán mindig tonizálok. A bőrtípusomnak megfelelően a hidratáló szemkörnyékápoló és az éjszakai krém szintén favorit, ha pedig másnap forgatunk, biztos nem hagyom ki a hidratáló szérumot. Az egy igazi energialöket az arcomnak. De nem csak én használok itthon Dermedicet. A baba fürdőolaj tökéletesen bevált a kislányom érzékeny bőrére is. Ez az abszolút kedvencünk.

Réka ezt tanácsolja a hölgyeknek!

Ha egy valamit üzenhetnél nőtársaidnak, mi lenne az?

– Sajnos mi nők sokszor nagyon utálatosak tudunk lenni egymással és ez nem jó. Éppen ezért azt üzenném nekik, hogy szeressék egymást! És persze nagyon fontos, hogy szeressék magukat is. Ennél jobb recept nem létezik a szépségre.

Farkashazi-Reka-Dermedic-markanagykovet

Fedezd fel Farkasházi Réka kedvenc kozmetikumait! A Dermedic artézi forrásból származó termálvíz és a biotechnológia legújabb felfedezéseinek megfelelő aktív összetevők egyedi kombinációit ötvözi. A termékek formulája csak és kizárólag a legbiztonságosabb és tesztelt összetevőkön alapszik, melyeknek bizonyított hatása van a bőrre és annak speciális zavaraira.

Dermedic probléma megoldó dermokozmetikumok:

Szöveg: Novák Anna

Fotók: Photosod Art & Gallery (Halasi Richárd), Tom & Berry (Bozó Tamás)

Bőrápolás

Dermedic

A közkedvelt dermokozmetikum Magyarországon!

A bőr szerepe és felépítése

A bőr szerepe és felépítése

Testünk legnagyobb szerve a bőr. De mi a szerepe pontosan?