Free cookie consent management tool by TermsFeed

Minus 417 Holt-tengeri kozmetikum

minus-417-kozmetikumok

,,Amikor az ember szépnek érzi magát, a világ egy örömteli, fantasztikus hely” – vallja a Minus 417 márka megálmodója, Moty Fridman. A forradalmian új Hol-tengeri kozmetikum alapítója a szépség és a művészet elkötelezett híve, aki szobrászként egész életében arcokat tanulmányozott.

Így fedezte fel a szépség érzet és a boldogság közötti igen erős összefüggést, amely segített neki megalkotni a holt-tengeri kozmetikumok királynőjét, a Minus 417-et.

Hihetetlen eredmények, egyedi textúrák, kellemes illatok. Lássuk mit is tud a vadonatúj Holt-tengeri kozmetikum!

A tökéletes Holt-tengeri kozmetikum: mindenmentes luxus, egyenes Rád szabva

A vegán életmód, ezáltal a vegán kozmetikumok egyre nagyobb teret nyernek a szépségápolásban is. Ennek oka, hogy az állati származékoktól és vegyszerektől mentes, tiszta vegán kozmetikumok valósággal új életet adnak a bőrnek.

Mivel a vegán kozmetikumok teljesen mellőzik az állati eredetű összetevőket és a bonyolult kémiai eljárásokat, a legérzékenyebb bőrtípusokra is biztonsággal használhatóak. Ami pedig vitathatatlanul mellettük szól, hogy még csak nem is tesztelik őket ártatlan bolyhos tappancsokon.

A Minus 417 kozmetikumok nagy része vegán kozmetikum.

minus_417_vegan_ kozmetikumok10

A Minus 417 megalkotói pontosan ezeket az előnyöket szem előtt tartva hozták el Neked a természet energiáit, hogy otthonodban is bármikor élvezhesd a biztonságos, testet-lelket megfiatalító kényeztetést.

A Minus 417 márka valamennyi kozmetikuma parabénmentes és ásványi olaj mentes, a termékek több mint 80%-a pedig vegán kozmetikum.

minus-417-vegán-kozmetikum

Megoldás 417 méter mélyről

 

Amikor egyensúlyba kerülünk az anyatermészettel, hirtelen minden sokkal könnyebbé, felszabadultabbá és magától értetődővé válik. Ez a belülről fakadó harmónia az, ami kiül az arcunkra, testünkre és egész lényünkre, amitől sugárzóan széppé válunk kívül és belül egyaránt. Ennek az ideális állapotnak az elérésében segít a Minus 417 Holt-tengeri kozmetikum márka, amely természetes aktív hatóanyagaival minden érzékszervedre hat, ráadásul azonnal.

A nem mindennapi névválasztás már önmagában is sokat elárul a termékről. Bolygónk legmélyebb szárazföldi pontján, a tengerszint alatt 417 méterrel fekvő Holt-tenger adja a Minus 417  kozmetikum kincseit, amelyek nem csak meggátolják az öregedést, de fiatalítanak is.

Ezért válaszd a holt-tengeri hatóanyagokat!

 

Az Izrael és Jordánia határán fekvő tó több mint tízszer nagyobb só -és ásványi anyag tartalommal rendelkezik, mint bármely más tenger vagy óceán a világban, gyakorlatilag a Föld legnagyobb természetes SPA-ja. Ajándékai az értékes iszap, kristályásványok és esszenciális aromatikus olajok természetes egészséget és szépséget biztosítanak világszerte az embereknek. Mindez pedig mostantól Magyarországon is elérhető egy varázslatos vegán kozmetikum formájában.

Intenzív feszesítő, ránctalanító, öregedésgátló hatóanyagok, melyek azonnali eredményeket biztosítanak bőrödnek!

minus_417
minus-417-vegán-kozmetikum

A Minus 417 Holt-tengeri kozmetikum számára nincs lehetetlen

Pikkelysömör, akné, ekcéma, szeborrhea? Csak néhány probléma azok közül, amelyekkel a Minus 417 kozmetikumai sikeresen veszik fel a harcot az értékes ásványi komplexnek köszönhetően. A komplex nélkülözhetetlen holt-tengeri ásványok, természetes aktív összetevők magas koncentrációja, energizáló vitaminok és egyedi növényi kivonatok úttörő kombinációja.

A Minus 417 kozmetikumok 100%-a teljesen parabénmentes és nem tartalmaznak ásványi olajat. A temékkínálat több mint 80%-a semmilyen élő vagy holt állatból származó összetevőt nem tartalmaz, nyugodtan használhatod őket érzékeny, problémás bőrödre is.

A Minus 417 Holt-tengeri kozmetikum termékcsalád arcra, testre és hajra is megoldások széles skáláját kínálja, a mindennapi hidratálástól kezdve a ránctalanító öregedésgátlókon át a haj elsősegélyig.

Szöveg: Novák Anna