Free cookie consent management tool by TermsFeed

Szépség, amit érzékelhetsz.

Minus 417, a
Holt-tengeri kozmetikumok királynője

A Minus 417 Holt-tengeri kozmetikum segítségével egy fantasztikus bőrápolási utazásra invitálunk, ahol életre keltjük érzékeidet egy olyan természetes bőrápolási élményen keresztül, melyet eddig még nem éltél át.

Szépség, amit érzékelhetsz.

Minus 417, a 
Holt-tengeri kozmetikumok királynője

A Minus 417 Holt-tengeri kozmetikum segítségével egy fantasztikus bőrápolási utazásra invitálunk, ahol életre keltjük érzékeidet egy olyan természetes bőrápolási élményen keresztül, melyet eddig még nem éltél át.

minus 417 vegán kozmetikumok bemutatása - fullcosmetix.hu

,,Amikor az ember szépnek érzi magát, a világ egy örömteli, fantasztikus hely” – vallja a Minus 417 márka megálmodója, Moty Fridman. A Holt-tenger kincseire épülő luxuskozmetikai márka alapítója a szépség és a művészet elkötelezett híve, aki szobrászként egész életében arcokat tanulmányozott.

Így fedezte fel a szépség érzet és a boldogság közötti igen erős összefüggést, amely segített neki megalkotni a Holt-tengeri kozmetikumok királynőjét, a Minus 417-et.
Szemmel látható eredmények, kényeztető textúrák, elbűvölő illatok. Lássuk mit is tud ez az itthon vadonatúj, Holt-tengeri, vegán kozmetikum!

Tapasztald meg a rendkívülit!

A Minus 417 luxuskozmetikumok egy fantasztikus bőrápolási utazásra invitálnak bennünket, ahol életre keltik érzékeinket egy olyan természetes bőrápolási élményen keresztül, melyet eddig még nem éltünk át. Simogató textúrákat fedezhetünk fel, ellenállhatatlan érzéki illatokkal kényeztethetjük érzékszerveinket, azonnali és látható eredményeket tapasztalhatunk meg és csodálatos Holt-tengeri élményekkel gazdagodhatunk. Szépség, amit érzékelhetsz – ez a márka mottója. A Minus 417 kozmetikumok fejlesztői egyenesen a forráshoz, az anyatermészethez fordulnak, hogy elhozzák nekünk a testet és elmét pozitív irányba befolyásoló legáthatóbb energiát.

minus_417_vegan_ kozmetikumok9
minus-417-holt-tengeri-kozmetikum

Ritka kincsek tárháza 

Amikor egyensúlyba kerülünk a természettel, hirtelen minden sokkal könnyebbé, felszabadultabbá és magától értetődővé válik. Ez a belülről fakadó harmónia az, ami kiül az arcunkra, testünkre és egész lényünkre, amitől sugárzóan széppé válunk kívül és belül egyaránt. Ennek az ideális állapotnak az elérésében segítenek a Minus 417 kozmetikumok, amelyek természetes aktív hatóanyagaikkal minden érzékszervedre hatnak, ráadásul azonnal.

A nem mindennapi névválasztás már önmagában is sokat elárul a termékről. A bolygónk legmélyebb szárazföldi pontján fekvő Holt-tenger adja a Minus 417 luxuskozmetikum kincseit, amelyek nem csak meggátolják az öregedést, de fiatalítanak is.  Az értékes iszapot, ásványi kristályokat és esszenciális illóolajok legjavát kiválasztva készülnek a formulák. A Minus 417 kozmetikumok a természet energiáit hozzák el otthonodba, hogy bármikor élvezhesd a testet-lelket megfiatalító kényeztetést.

A Minus 417 luxuskozmetikum a Holt-tengeri iszapot számos „nem leöblítendő” termékében is alkalmazza, mint például tisztítók vagy maszkok. A Holt-tengeri iszap egyedi és speciális tulajdonságainak köszönhetően a bőr intenzív táplálása mellett tisztít, feszesít és tonizál. Hámlasztó hatásának köszönhetően eltávolítja az elhalt hámsejteket és méregtelenít. Elősegíti a bőr megújulását és serkenti a vérkeringést. Tudományosan bizonyított, hogy javítja a száraz vagy gyulladásban levő bőr állapotát.

Görgess tovább és megismerheted a Minus 417 kollekcióit!

A szépségápolás művészete

„Az arcod a festővászon. Mielőtt sminkkel és egyebekkel kiszíneznéd, a szépség a bőrápolásnál kezdődik.” Moty Fridman

Az alapító, az Izraelben született Moty Fridman szobrászként vált ismertté. 2003-ban úgy döntött, hogy a szépség újabb birodalmát fedezi fel, a kozmetikumok világát, és megalapította a márkáját Minus 417 néven, melyet ma már több mint 30 európai, ázsiai és észak-amerikai országban forgalmaznak. A vállalat neve a Holt-tenger tengerszint alatti pontos elhelyezkedését szimbolizálja a társaság alapításakor. Moty egy vegyész team-mel dolgozott együtt Európa élenjáró kutatólaboratóriumaiban olyan termékek és kezelések kifejlesztésében, amelyek a technológiát és a wellnesst összekapcsoló formulákkal pozitív irányban befolyásolják a testet és az elmét egyaránt. Természetes és tudományosan bizonyított hatású összetevők használatára épül a márka.

minus_417_time_control

Mint művészt, Moty-t szenvedélye olyan bőrápoló termékek  létrehozására inspirálta, amelyek segítik az embereket abban, hogy művészei legyenek saját szépségápolásuknak. A Minus 417 termékei olyan sorrendben vannak elrendezve, mint ahogyan a művész fest, kezdve a „vászon előkészítésére” szolgáló termékekkel. Az összes Minus 417 kozmetikuma parabénmentes és ásványi olajmentes és soha nem tesztelik őket állatokon.

A Holt-tenger egyedi előnyei

minus-417-kozmetikumok

A legendás Holt-tenger

Ez a tenger és a partjai mentén elhelyezkedő régió nagyon is élő. A Holt-tenger mintegy 400 méterrel a tengerszint alatt fekszik, a Föld felszínének legalacsonyabb pontján, és része a Szíria – Kelet-Afrika hasadékvölgyének, amelyet nyugaton a Júdeai-hegység és keleten a Moáb-hegység határol.

A Holt-tenger vize rendkívül magas koncentrációban 21 ásványi anyagot tartalmaz, köztük magnéziumot, kálciumot, brómot és káliumot. Az ásványok közül tizenkettő egyetlen más tengerben vagy óceánban sem található, és néhányuk elismerten nyugtató, a bőrtápláló, a keringési rendszert aktiváló, valamint a reumatikus bántalmakat és anyagcserezavarokat enyhítő hatású.

Gyógyír a problémás és érzékeny bőrre

Pikkelysömör, akné, ekcéma, szeborrhea – csak néhány probléma azok közül, amelyekkel a Minus 417 kozmetikumai sikeresen veszik fel a harcot az értékes ásványi komplexnek köszönhetően. A komplex nélkülözhetetlen Holt-tengeri ásványok, természetes aktív összetevők magas koncentrációját, energizáló vitaminok és egyedi növényi kivonatok úttörő kombinációját tartalmazza.

A Minus 417 kozmetikumok 100%-a parabénmentes és nem tartalmaz ásványi olajat. A temékkínálat több mint 80%-a vegán, vagyis nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket. Használatuk érzékeny és problémás bőrre is ajánlott.

minus 417 vegán kozmetikumok bemutatása - fullcosmetix.hu

A Minus 417 vegán kozmetikum termékcsalád arcra, testre és hajra is megoldások széles skáláját kínálja, a mindennapi hidratálástól kezdve a ránctalanító öregedésgátlókon át a haj regeneráló ápolásáig.

minus 417 vegán kozmetikumok bemutatása - fullcosmetix.hu

Értékes ásványi anyag és vitamin komplex

Az ásványi anyagok alapvető és nélkülözhetetlen nyersanyagok a mindennapi életünkben és létfontosságúak gazdasági, társadalmi és technológiai fejlődés szempontjából.

Az értékes iszapot, a kristályásványokat és az esszenciális aromás olajokat szelektíven választjuk ki. A természet legendás összetevőivel kombináljuk annak érdekében, hogy testedet és lelkedet egyaránt nem mindennapi érzésekkel és élményekkel kényeztessük.

A Minus 417 termékek alapja az értékes ásványi komplex, melye nélkülözhetetlen Holt-tengeri ásványok, természetes aktív összetevők magas koncentrációja, energizáló vitaminok és egyedi növényi kivonatok úttörő kombinációjából tevődik össze.

Kálium (K): Javítja az oxidációt. Improves oxidation. Közismert arról, hogy javítja az aknéra hajlamos bőr állapotát.

Nátrium (Na): Javítja a bőr anyagcseréjét és rugalmasságát. Ideális a nagyon száraz bőr ápolására.

Magnézium (Mg): Elősegíti az energia termelést a sejtek között.

Cink (Zn): Hozzájárul a sejtek megújulásához. Szabályozza a faggyú termelődést és javítja az aknés bőr állapotát.

Lítium (L): Javítja a gyulladásos bőr állapotát (pl. psoirasis).

Bróm (Br): Nyugtató tulajdonságokkal bír.

Mangán (Mn): Javítja a bőrréteget és a sejtek anyagcseréjét. Antioxidáns tulajdonságokkal és anti-allergén hatásokkal bír.

Holt-tengeri wellness élmény a Minus 417 kozmetikumaival! Mutatjuk a kollekciókat: