Free cookie consent management tool by TermsFeed

1–12 termék, összesen 127 db

Termékkategóriák

Akciós termékeink

DERMEDIC – MEGOLDÁS AZ ÉRZÉKENY BŐR SPECIÁLIS PROBLÉMÁIRA

A Dermedic egy dermokozmetikai márka, melyet bőrgyógyászok, kozmetológusok és biotechnológusok bevonásával kifejezetten az érzékeny bőr különböző problémáira fejlesztettek.

A Dermedic innovatív hatóanyagok speciális kombinációja, melyek jótékony hatást gyakorolnak a bőrre maximális biztonság mellett. A különböző formulák a legbiztonságosabb és tesztelt összetevők kombinációján alapszanak, hatásuk klinikai tesztekkel bizonyított.

A Dermedic az érzékeny bőr problémáira nyújt megoldásokat, illetve a különböző problémák kialakulásának az esélyét nagy mértékben csökkenti. A Dermedic dermokozmetikumokat a legmagasabb tisztaságú víz felhasználásával állítják elő. A fordított ozmózissal végzett vízkezelésnek köszönhetően a vizet úgy szűrik meg, hogy minden szennyeződést és allergén, irritáló hatású anyagot eltávolítanak. A fordított ozmózissal kezelt víz használata döntő jelentőségű az érzékeny bőr ápolásában.

A kutatásokat saját Kutató és Fejlesztő Intézetünk végzi, a kozmetikumok minőségét és biztonságát pedig független laboratórium garantálja.

A kozmetikumok gyártása a Biogened-nél szigorú biztonsági és minőségellenőrzési szabályok alapján történik. A teljes gyártási folyamat a GMP (Good Manufacturing Practises) sztenderdeknek megfelelően történik, ezek az eljárások és módszerek biztosítják a lehető legmagasabb minőséget és biztonságot.

A márka számos elismerő díjazásban részesült már külföldön. A gyártó nem végez állatkísérleteket.

A termékvonalakat az érzékeny bőr speciális problémáira fejlesztették, melyek segítséget nyújtanak olyan bőrproblémák kezelésében, mint akné, ekcéma, atópia, száraz és vízhiányos bőr, rozácea, pigmentfoltok, különböző fejbőr problémák, valamint védelmet nyújtanak a környezeti tényezőkkel szemben is. Számos klinikai és fogyasztói teszt bizonyítja a dermokozmetikumok hatékonyságát.

Krémkínálataink között megtalálható a neked megfelelő: ránctalanító krém, testápoló krém, hidratáló krém, éjszakai krém, nappali krém, éjszakai ránctalanító, és regeneráló krémek kiváló áron.

Kompromisszumok nélküli bőrápolás – SZERINTEM DERMEDIC!