Free cookie consent management tool by TermsFeed

Termékkategóriák

Akciós termékeink

The Organic Pharmacy kozmetikumok – Organikus hatóanyagokon alapuló magas hatékonyságú klinikailag tesztelt kozmetikumok

Toxinoktól mentes egészség és szépség iránti szenvedélynek indult, majd az organikus, a növények tiszta erejével felvértezett öregedésgátló technológiák egyik legnagyobb áttörésévé vált.

A kiváló minőségű alapanyagok és a csúcstechnológia tökéletes párosítása. Gyógynövényi homeopátiát és gyógyszertári szakértelmet ötvöző igazán különleges formulák találhatóak a palettában. A The Organic Pharmacy kozmetikumok a kiváló minőségű összetevők, valamint az élvonalbeli tudomány és technológia egyesítéséből születtek.
A The Organic Pharmacy kompromisszumok nélküli, egészségtudatos választást biztosít a bőrápolásban, mesterséges illatanyagok és petrolkémiai anyagok nélkül. „Mentes kozmetikumok”, azaz nem tartalmaznak parabént, szulfátot, szilikont, ásványi olajat, PEG-et.

Az Organic Pharmacy kozmetikumok több mint 250 magas koncentrációjú, tiszta, természetes hatóanyag felhasználásával gyógynövényekből kivonva készülnek. A gondosan válogatott alapanyagok ellenőrzött biogazdálkodásból származnak. A gondosan szelektált, magas minőségű alapanyagok csúcstechnológiás módszerekkel kerülnek feldolgozásra. A gyártás és feldolgozás során olyan technológiákat és megoldásokat alkalmaznak, melyek segítségével minimalizálják a környezetre gyakorolt hatását.
A The Organic Pharmacy folyamatosan törekszik arra, hogy valamennyi csomagolása a fenntarthatóság jegyében készüljön, csökkentve ezáltal a Földre gyakorolt hatását.
A kozmetikumok kimagasló hatékonysága klinikai és in vitro tesztekkel bizonyított.
A The Organic Pharmacy kozmetikumok érzékszervekre ható bőrápolást nyújt, úgy kizárólag a természet által biztosított lehetőségekből táplálkozik. A különleges, gyorsan beszívódó textúrák lehetővé teszik a termékek rétegzését, ezáltal maximális hatékonyság érhető el. Személyre szabott bőrápolást tesz lehetővé, mivel a különböző termék kombinációk segítségével személyre szabott kezelési program  állítható össze a bőr igényeinek és szükségleteinek megfelelően.
Organikus hatóanyagon alapuló kozmetikumok, a gyártó Ecocert minősítéssel rendelkezik.