Free cookie consent management tool by TermsFeed

Válaszd a bőrtípusodnak megfelelő arcápolót és tapasztald meg a Dermedic dermokozmetikum jótékony hatását saját bőrödön!

Legyél Te az 50 terméktesztelő egyike!

Teszteld velünk a Dermedic dermokozmetikumokat! A tesztcsomag 1 db a jelentkezés során általad választott Dermedic dermokozmetikumot fog tartalmazni. A kiválasztott tesztelők részére a tesztcsomagot díjmentesen szállítjuk, így Neked semmi más dolgod nincs, mint élvezni a Dermedic  dermokozmetikum jótékony hatását, majd megosztani Velünk tapasztalataidat.

Olthatatlan vágyat érzel, hogy kipróbálj egy új generációs dermokozmetikumot és nem félsz megosztani a tapasztalataidat a közösségi médián? Számodra is segítséget jelent egy bőrápoló megvásárlása előtt, ha elolvashatod mások véleményét? Ha a kérdésekre egyhangúlag igennel válaszoltál, akkor Te vagy az, akit keresünk!

A Dermedic egy új generációs, gyógyszertárakban kapható dermokozmetikai márka Magyarországon, mely világviszonylatban már több mint 40 országban bizonyított. A márka célja, hogy a különböző bőrproblémákra biztosítson magas hatékonyságú dermokozmetikumokat mérsékelt áron, hiszen az egészséges, szép bőr mindenkinek jár. Az egészséges bőr magabiztosságot, önbizalmat ad, ezekre pedig az élet számos területén szükség van. 

FONTOS! Terméktesztelőként, a díjmentes tesztcsomagért cserébe kötelezettséget vállalsz arra, hogy a termék használatát követően leírod tapasztalataidat, visszajelzésed a Dermedic Bőrápolás csoportban! A részleteket a Terméktesztelési Szabályzatban találod lentebb görgetve.

Olvasd végig cikkünket és megtudhatod, hogyan jelentkezhetsz a Dermedic dermokozmetikumok tesztelésére, valamint megtudhatod, hogy mik lesznek a feladataid és kötelezettségeid terméktesztelőként!

Tudnod kell, hogy a terméktesztelés nem nyereményjáték, így a jelentkezés során adott válaszok alapján választjuk ki a terméktesztelőket, nem sorsolással. Ha csak pusztán ingyen termékeket szeretnél, akkor ne jelentkezz, mert nem fogsz kiválasztásra kerülni! 

dermedic-dermokozmetikumok

Dermedic dermokozmetikum az ÉRZÉKENY BŐR különböző PROBLÉMÁIRA

Az elmúlt években tapasztalható, hogy ugrásszerűen megnőtt a különböző allergiás és intolerancia betegségek száma. A laktóz érzékenység vagy glutén érzékenység egyre nagyobb méreteket ölt, de a különböző bőr irritációk megjelenése is egyre gyakoribb probléma. Az érzékeny bőr a test bármely területén megjelenhet bármikor, kétségkívül az arcon a legfeltűnőbb. Akkor alakul ki, amikor bőrünk természetes védőrétege veszélybe kerül és vizet veszít, ilyenkor az irritáló anyagok behatolása egyszerűbbé válik.

A Dermedic gyógyszertárakban kapható dermokozmetikai márka, melyet kifejezetten az érzékeny bőr speciális problémáira fejlesztettek. A különböző termékvonalak különböző bőrproblémákra, a bőrproblémának megfelelő célzott hatóanyagokkal nyújtanak megoldást. Számos klinikai és fogyasztói teszt bizonyítja a Dermedic dermokozmetikumok hatékonyságát.

A Dermedic dermokozmetikumok olyan aktív összetevők egyedi kombinációja, melyek jótékony és biztonságos hatást gyakorolnak a bőrre.

Most különleges lehetőséget kínálunk, hiszen a bőrtípusodnak vagy bőrproblémádnak megfelelelő Dermedic dermokozmetikum tesztelésére biztosítunk lehetőséget, melyet Te választhatsz ki a jelentkezés során!

Mutatjuk a választható Dermedic dermokozmetikumokat!

A képekre kattintva olvashatod el a termékek részletes leírását.

Dermedic-Hydrain-Ultra-hidratalo-kremgel

Hydrain3 Hialuro Ultra-hidratáló krémgél

Száraz vagy vízhiányos érzékeny bőr (könnyed hidratálás)

dermedic-hydrain-melyhidratalo-krem-spf15

Hydrain3 Hialuro Mélyhidratáló krém

Száraz vagy vízhiányos érzékeny bőr (intenzív hidratálás)

dermedic-hydrain3-hidratalo-szerumHidratáló szérum

Hydrain3 Hialuro Hidratáló szérum

Száraz vagy vízhiányos érzékeny bőr (azonnali elsősegély)

Dermedic-Cicatopy-Nyugtato-hidratalo-krem

Cicatopy Nyugtató hidratáló krém (Linum Emolient)

Ekcémás, allergiára hajlamos bőrre

Dermedic-normacne-ultra-hidratalo-krem-akne-kezeles-alatt

Normacne Ultra-hidratáló krém

Zsíros, pattanásos, aknéra hajlamos bőrre

dermedic-redness-borpirt-korrigalo-nappali-krem-spf20-ir

Redness Bőrpír korrigáló nappali krém (Angio)

Rozaceás, bőrpírre hajlamos bőrre

dermedic-redness-koncentralt-krem-rozaceas-borre

Redness Koncentrált krém rozaceás bőrre (Angio)

Rozaceával, kuperózissal érintett bőrre

Sunbrella Fényvédő arckrém száraz és normál bőrre SPF 50+

Sunbrella Fényvédő arckrém SPF 50+ száraz vagy normál bőrre

Komplex fényvédelem száraz vagy normál bőrre

dermedic-sunbrella-fenyvedo-arckrem-rozaceas-borre-spf50

Sunbrella Fényvédő arckrém SPF 50+ rozaceás bőrre

Komplex fényvédelem rozaceás bőrre

Legyél Te az 50 fő egyike, aki díjmentesen tesztelhet egy Dermedic dermokozmetikumot!

Szeretnél terméktesztelő lenni? Mutatjuk mit kell tenned!

Első lépésként csatlakozz a Facebookon található Dermedic Bőrápolás csoportunkhoz! Ezt az alábbi gombra kattintva gyorsan megteheted. Ha már csatlakoztál, akkor ezt a lépést átugorhatod.

A csoporthoz való csatlakozást követően nincs más dolgod, mint kitölteni a jelentkezési kérdőívet, mely nagyjából 10 percet vesz igénybe. Kérjük, a szöveges válaszoknál minél pontosabb választ adj, mivel a hosszabb válasz segíti a kiválasztási folyamatot, pontosabb képet kapunk bőröd állapotáról. Számunkra fontos, hogy egy adott bőrítpusra/bőrproblémára a legmegfelelőbb megoldást biztosítsuk. Miért fontos ez? Mert a helytelenül, nem megfelelően kiválasztott termék akár súlyosbíthat egy fennálló problémát.

dermedic-oilage-anti-aging-dermokozmetikumok

JELENTKEZÉSI IDŐSZAK: 2022. december 15. – 2023. január 1.

A Terméktesztelési Szabályzat alapján a jelentkezési időszakot követően választjuk ki a tesztelőket (10 munkanap áll a rendelkezésünkre). A kiválasztott tesztelőket emailben értesítjük. A Dermedic Bőrápolás Facebook csoportban bejegyzést fogunk közzé tenni a tesztelők kiválasztását követően, az email kiküldését megelőzően. (A bejegyzésről elvileg a Facebook értesítést fog küldeni a csoport tagjainak, így ezt érdemes figyelned.). Ha ezt követően nem érkezik emailed, akkor ebbe a tesztelésbe nem kerültél be.

Mi lesz a feladatod a Dermedic terméktesztelői csapatában?

1. Használd minden nap, vagy a bőr igényeinek megfelelően a tesztcsomagodban szereplő Dermedic dermokozmetikumot és figyeld a változást! Ha bőrödön jól látható a fennálló probléma, készíts képet a bőr kiinduló állapotáról!

2. Légy aktív tagja a Dermedic Bőrápolás Facebook csoportunknak és oszd meg folyamatosan tapasztalataidat a csoportban!

3. Oszd meg a terméket és első tapasztalataidat a  közösségi média oldalaidon, valamint a Dermedic Bőrápolás Facebook csoportban és kövesd a tesztcsomagoddal küldött kísérőlevél lépéseit (pl. hashtagek használata)!

4. 2-3 hetes használatot követően pedig várjuk az eredményt, milyen hatással volt a bőröd állapotára a tesztelt Dermedic dermokozmetikum.

4. Kérjük, írj  majd a tesztelt termékről értékelést weboldalunkon!

5. A tesztelés lezárásaként töltsd ki az emailben elküldött teszteléssel kapcsolatos záró kérdőívet!

Bővebb információt a tesztelőknek a tesztcsomagban fogunk küldeni, valamint emailben.

Dermedic Terméktesztelési Szabályzat

Adatkezelési Tájékoztató

Ismerd meg a Dermedic termékvonalait, melyet kifejezetten az érzékeny bőr különböző problémáira fejlesztettek:

Dermedic dermokozmetikumok online partnerei:

Sipo Patikák
dermedic-pingvin-patika
Dermedic-Benu
dermedic-dermaonline
dermedic-unipatika
Prevenció Patika
Douglas
Beauty World Net
Full Cosmetix